Един от бившите домове на Джордж Майкъл предстои да бъде

...
Един от бившите домове на Джордж Майкъл предстои да бъде
Коментари Харесай

Изоставеният дом на Джордж Майкъл е готов за преобразяване на имението в стил Grand Designs за 10 милиона британски лири

Един от някогашните домове на Джордж Майкъл следва да бъде подложен на голям ремонт, откакто се разпадна - и крайният резултат може да коства £10 милиона.

Певицата на Careless Whisper умря през 2016 година единствено на 53 години, предизвиквайки изблик на тъга от цялостен ​​свят. Сега, съвсем десетилетие по-късно, сестра му Йода Панайоту, 62-годишна, показа проекти за цялостна промяна на неговия парцел в Хампстед, който документите за обмисляне разказват като ненаселен.

Джордж купува парцела през 1987 година, почти по времето, когато соловата му кариера потегля след Wham! разпуснати. Имотът се намира в предпазена зона и ще бъде възобновен до това, което архитектите на Yioda, BB Partnership, разказват като „ обитаемо “ положение.

Плановете включват унищожаване на контейнер за вода и инсталиране на напълно нов покрив със слънчеви панели, подмяна на външната обшивка - която е в съществено положение на раздробяване - с съвременен бял ламинат. Според Mail, проектите включват също трансформира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР