Две от най-големите имена на Холивуд хвърлиха тежестта си зад

...
Две от най-големите имена на Холивуд хвърлиха тежестта си зад
Коментари Харесай

Джеймс Камерън и Ари Емануел подкрепят офертата на Skydance за Paramount

Две от най-големите имена на Холивуд хвърлиха тежестта си зад офертата на Skydance за Paramount, до момента в който се пробва да отблъсне конкурентния метод на Sony и Apollo.

Джеймс Камерън, чийто филм Титаник е най-големият шлагер в историята на Paramount, и основният изпълнителен шеф на Endeavour Ари Емануел споделиха пред Financial Times, че имат вяра, че създателят на Skydance Дейвид Елисън може да съживи борещата се компания.

„ Обичам концепцията на Елисън “, сподели Камерън в изявление. „ Ако получи ... да ръководи Paramount креативен, това може да бъде голяма изгода за този бизнес в тези сложни времена. Дейвид се е потвърдил. “

Емануел, холивудски „ суперагент “ и основен изпълнителен шеф на компанията, която има организацията за гении WME и управлява TKO Group, сподели, че Елисън е „ естественият приобретател “ на компанията.

„ Дейвид има същински кино бизнес [с] огромни франчайзи “, сподели той. „ Всички работят с него – Amazon, Netflix, Apple, Paramount и Disney имат положителни отн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР