Днес следобед местно време китайският председател Си Дзинпин пристигна в

...
Днес следобед местно време китайският председател Си Дзинпин пристигна в
Коментари Харесай

Си Дзинпин произнесе реч на летище „Орли“ в Париж

Днес следобяд локално време китайският ръководител Си Дзинпин дойде в Париж. Това е третият път, в който китайският водач е на публично посещаване във Франция.

На интернационалното летище „ Орли “ той произнесе тирада, в която насочи сърдечни поздрави и положителни пожелания към френското държавно управление и народ по случай 60-годишнината от определяне дипломатически връзки сред двете страни.

Китайският държавен глава уточни, че за последните 60 години китайско-френските връзки постоянно са стояли на челно място измежду връзките на Китай със западните страни, като са се трансформирали в образец за мирното битие и взаимноизгодното съдействие сред страни с разнообразни обществени системи. Особено през последните години двустранното партньорство реализира непрестанно нови положителни резултати, изключително в сферите на авиацията, галактическите проучвания, нуклеарната енергетика, селскостопанските и питателните артикули, екологията и други области.

Си Дзинпин съобщи, че по време на визитата си ще се срещне с френския президент Еманюел Макрон, с който ще обменят отзиви по развиването на двустранните връзки, връзките сред Китай и Европа при актуалните условия, както и други значими интернационалните и районни въпроси.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед50764Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед33974Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед71068„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед34541Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед35554Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132998Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед92152Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед85240Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед76326Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически изменничества  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, предстоящит </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР