Днес се отваря Лъвският портал . На 8 август се

...
Днес се отваря Лъвският портал . На 8 август се
Коментари Харесай

Днес се отваря Лъвският портал

Днес се отваря Лъвският портал. На 8 август се отваря сияещият и витален Лъвски портал. Това е годишното подравняване на Слънцето Лъв и звездата Сириус (оттук и детайлът Лъв). Тази магическа врата е изпълнена със сърдечни стремежи и макар че порталът е отворен от 28 юли до 12 август, през днешния ден е денят, в който той доближава най-ярката и най-високата си осцилация заради връзката с универсалния живот и увереността. Това бележи миг на нараснал енергиен поток в света сред духовния и физическия проект. Днес е възвишен ден, подобаващ да си начертаете проектите за идните месеци и да наблюдавате по какъв начин се демонстрират с времето.

Според нумерологията осем е число, което съставлява безконечност. Също по този начин е и непрекъснатият кръг на живот и поток от сила, който надвишава света и всичко, което живее в него. В доста култури осем се счита за несметно, проспериращо и щастливо число. Астрологично, то изобразява мощ и промяна. В картите Таро Силата е номерирана като 8-ма карта в основните аркани (според множеството колоди) и демонстрира жена, опитомяваща лъв със признака на безкрайността над главата й – това е, което й дава кураж да се изправи даже и против най-дивите същества и провокации. Още една причина да изберете този ден за изложение на планове.

Астрологията на 8/8 или 8:8 е доста интензивна, защото Лъвският портал се случва по време на последната четвърт на Луна в Телец. Тази лунна фаза ни кара да се освободим от паниките си от предишното и да признаем най-съкровените си стремежи с вярата да ги превърнем в действителност. Идеите имат силата да се трансформират в действителност, изключително с Луна в Телец, която оказва помощ в нашето духовно събуждане. Тъй като звездната точка на Венера (годишната връзка на Слънцето и Венера) се пада на 13 август, това е основно време да помислим за това, което в действителност желаем (поради ретроградна Венера). Затова би трябвало да се опираме на виденията си в този ден.

Ето няколко оферти за празнуване и удостояване на Лъвския портал:
Отделете време, с цел да поканите изобилието
Съсредоточете се върху желанието си и запишете желанията си. Важно е да бъдете ясни, къси и почтени за това, което желаете, защото това ще помогне на Вселената да разбере какво се пробвате да привнесете в живота си. Придайте на тези фантазии плам и светлина, само че постоянно медитирайте и носете позитивни мисли за тях. Днес може да носите със себе си за още шанс зелен нефрит, тигрово око, цитрин и малахит.

Бъдете уверени
Най-важната връзка е тази, която имате със себе си. Нека най-голямата ви любовна история в живота ви стартира с вас. Повишете самоувереността си, като четете позитивни утвърждения, посочващи всички ваши прелестни качества. Колкото повече практикувате този всекидневен обред, толкоз по-добре ще започнете да се чувствате със себе си. Днес застанете пред огледалото два пъти и кажете думи, които ви въодушевяват да прегърнете сияйното създание, което сте.

Време е за благодарности
Често самите ние не виждаме прелестните неща, които сме постигнали в професионален и персонален проект. Сега е идеалният миг да извършите крачка обратно и да забележите невероятните благоприятни условия, които имате. Оценете и благодарете за всичките си достижения в предишното и през днешния ден. Аплодирайте себе си и признайте триумфите си. Гордейте се със себе си! Вярвайте в себе си и всичко положително ще последва.

Важно е да се свържете с природата
Потопете се в гората, по този начин ще се слеете с духа на природата. Разходката ще ви помогне да освободите мозъка си от отрицателните мисли. Ще можете да се пречистите и да приветствате свежа сила в аурата си. Престоят под слънцето и звездата Сириус ще освежи, ободри и съживи тялото, мозъка и сърцето ви. Попийте положителните трептения, като се свържете с майката природа в този миг.

Погрижете се за себе си
Подарете си всяко персонално начинание или обред, които ви носят наслаждение. Ако копнеете за миг на мира или хладина, помислете за масаж. Топла вана, рейки, грижа за чакрите с лечебни кристали (просто би трябвало да поставите камъните върху чакрите си, с цел да ги почистите и премахнете блокажите), вкусно похапване, медитация и даже мързелуване в леглото са неща, които можете да извършите през днешния ден, с цел да чествате Лъвския портал. Правете някои от тези действия на открито или отворете прозорец, с цел да вкарате мистичните трептения и сила във вашия ден.

Давайте обич
Лъв ръководи сърдечната чакра, значимо е да внесем обич в живота си и да дадем обич на другите. Ако търсите обич или я имате, само че желаете да задълбочите връзката си, би трябвало да дадете на хората, на които държите, боготворене и обвързаност, вместо да притегляте светлината на прожекторите само върху себе си. Не се колебайте да планирате сантиментална вечер, в която страстите и на двама ви да избухнат с лъвска церемониалност. Ако чувствате креативна искра – напишете писмо или стихотворение, уверете се, че думите ви са трогателни и откровени. Бъдете безапелационни в страстите си. Докато прегръщате щастието и се освобождавате от страховете от обвързване, вие отваряте Портала на любовта и изобилието, които да потекат във вашия свят.

Франция изтегля жителите си от Нигер

Днес се отваря Лъвският портал

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР