ДЕБРЕЦЕН, Унгария (АП) — Издигащ се съперник на унгарския премиер

...
ДЕБРЕЦЕН, Унгария (АП) — Издигащ се съперник на унгарския премиер
Коментари Харесай

Претендентът на Орбан в Унгария мобилизира хиляди на рядка демонстрация в правителствена крепост

ДЕБРЕЦЕН, Унгария (АП) — Издигащ се противник на унгарския министър председател Виктор Орбан организира това, което той назова най-голямата политическа проява в провинцията в новата история на страната в неделя, последната спирка от предизборната му обиколка, която активизира хиляди в селските региони на Унгария.

Около 10 000 души се събраха в Дебрецен, вторият по величина град в Унгария, в поддръжка на Петер Маджар, новопостъпил политик, който в по-малко от три месеца излязоха на напред във времето с обещания да сложат завършек на проблеми като корупцията в формалните управляващи и влошаващото се качество на живот в централноевропейската страна.

Поддръжниците претърпяха къс, само че непредвиден дъждовен дъжд преди следобеда проява, трансформирала централния площад в града в море от чадъри. Те развяваха маджарски флагове с имената на градове и села в цялата страна, от която идват.

„ Днес по-голямата част от унгарския народ е изтощен от ръководещия хайлайф, от омразата, апатията, пропагандата и изкуств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР