Дъщерите на Никол Кидман и Кийт Ърбан за първи път

...
Дъщерите на Никол Кидман и Кийт Ърбан за първи път
Коментари Харесай

За първи път в историята: Никол Кидман показа порасналите си дъщери

Дъщерите на Никол Кидман и Кийт Ърбан за първи път излязоха с родителите си. 15-годишната Съндей и 13-годишната Фейт бяха поразителни в приликата си с известната си майка. И те зарадваха публицистите, тъй като преди този момент можеха да бъдат снимани единствено инцидентно на летището или на улицата.  

Никол Кидман, която получи премията за изцяло творчество на Американския кино институт AFI в Лос Анджелис, беше подкрепена от дъщерите си Сънди Роуз и Фейт Маргарет, написа WWD. Това беше първата публична поява на девойките на аления килим.
 Никол Кидман, Кийт Ърбан, дъщерите на Никол Кидман, сестрата на Никол Кидман Никол Кидман и Кийт Ърбан Снимка: Getty Images
Самата Никол блесна в зашеметяваща златиста рокля на Balenciaga с съвсем двуметров шлейф. А Фейт и Съндей избраха тоалети от дизайнера Monique Lhuillier.

В огромната си вечер Никол беше заобиколена от фамилията, присъстваше даже сестра й Антония.
 Никол Кидман, Кийт Ърбан, дъщерите на Никол Кидман, сестрата на Никол Кидман Никол Кидман и нейното семейство - дъщерите Съндей (в рокля на цветя) и Фейт (в оранжево) Снимка: Getty Images
„ Дълбоко трогната съм от поддръжката, която видях и чух по целия свят “, написа тя в Instagram, публикувайки фотография от сцената.

Предишни носители на същата премия са били Орсън Уелс, Бет Дейвис, Алфред Хичкок, Елизабет Тейлър, Стивън Спилбърг, Мерил Стрийп и доста други.

Единственото нещо, което помрачи триумфа на Никол Кидман, беше, че 31-годишната Изабела и 29-годишният Конър, нейните осиновени деца, които тя и Том Круз осиновиха, когато се ожениха, не участваха на специфичната й вечер.

Бела и Конър, след развода на осиновителите си, на практика стопираха да поддържат връзка с Кидман и по-късно станаха членове на Църквата на сциентологията, като татко им. Въпреки че църквата отхвърля това, някогашни сциентолози настояват, че на Круз и децата му просто е неразрешено да поддържат връзка с Никол Кидман, тъй като тя не изповядва тяхната религия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР