Четири имена на мъже се спрягат за основни претенденти за

...
Четири имена на мъже се спрягат за основни претенденти за
Коментари Харесай

Кой отива на финал в „Хелс Китчън“?

Четири имена на мъже се спрягат за съществени кандидати за финала на готварското шоу „ Хелс Китчън “ по Нова тв. Това са Лъчезар Чоткин, Димитър Красенов, Станислав Димитров и Иван Сарамандов. В средата на месеца ще стане ясно кой ще успее да грабне премията от 100 000 лв. от „ Кухнята на пъкъла “.

 

Всъщност спечелилият към този момент е явен за участниците в предаването, техните близки, както и за целия екип на шоуто, защото финалът от дълго време е сниман и епизодите, които феновете гледат сега, се излъчват на запис. Железни контракти с продукцията обаче задължават всички да мълчат, защото в противоположен случай ще им се наложи да заплащат унищожителни неустойки.

 

Факт е обаче, че постоянно се намира по някой, който да издаде най-големите секрети на сходни риалитита и „ Кухнята на пъкъла “ не прави изключение. Още преди седмици изтече информацията, че от тима на звездите короната на най-хубавия готвач ще грабне фолк певицата Бони. Освен това излиза наяве, че всички дами от редовите играчи в шоуто, ще отпаднат преди полуфинала.

 

Много от феновете са уверени, че тазгодишната победа ще е дамска и даже вещаят, че Никол ще е тази, която ще се окичи с нея, защото е приключила академия „ Льо Кордон Бльо “, живее в Испания и се е прибрала в родината си особено поради кулинарното съревнование.

Според очевидци, участвали на снимането на финалните епизоди, няма да е тя. До финала на предаването ще се доберат четирима мъже, които се готвят за място на финалите, а от там и за успеха.

 

Факт е, че Чоткин изпъкна още на финала на готварското шоу като един от любимците на почитателите на формата, въпреки понякога да залага на ловкост, вместо на спортсменска игра. Според мълвата, той е любим и на огромния началник в риалитито – Виктор Ангелов. Ще успее ли обаче да го задържи на своя страна докрая, ще стане ясно чак след 3 седмици, за когато е планувано излъчването на финала. Готвачът не крие, че от 2016 година живее в Калифорния, където си е уредил живота и кариерата доста добре и се е върнал в родината си само поради присъединяване в „ Кухнята на пъкъла “ като през цялото време задачата му е единствено една – победа.

 

Сарамандов също се показва добре с готвенето, само че феновете се майтапят, че може сполучливо да конкурира баскетболния треньор Тити Папазов по количество изплакани сълзи в ефира. Очевидно младият мъж мъчно съумява да управлява нервите си, а точно здравите нерви са главно условие към спечелилия в надпреварата. Според изказванията, той ще успее да се добере до полуфиналите, а какво ще се случи по-късно, ще разберем в идните епизоди.

 

Последният – Станислав, е единственият от четиримата, който от време на време прави включвания в обществените мрежи. Преди броени дни той показа, че пред него стои огромно предизвикателство – ново начало, явно обвързвано с нов ресторант. Готвачът е посочил и нещо като клип в обществените мрежи като към него е написал: „ Не бива да си слагаме последна цел, изключително когато става въпрос за нашето развиване “.

 

Оказва се, че клипът е реклама на ресторант в първокласен хотел в Казанлък, където Станислав работи. Така и не излиза наяве обаче дали е основен готвач там. Не е изключено да е спечелил точки в родния си град след присъединяване му в кулинарното предаване и да е получил покачване.

Инфо: Уикенд 

 

Тагове: „ Хелс Китчън “ Нова тв Лъчезар Чоткин Димитър Красенов Станислав Димитров Иван Сарамандов шеф Виктор Ангелов Бони „ Кухнята на пъкъла “ никол
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР