Бившият здравен министър Петър Москов ще подаде искане в за

...
Бившият здравен министър Петър Москов ще подаде искане в за
Коментари Харесай

Петър Москов с гневна позиция за забавената реакция на Радев след ултиматума на Русия - иска прокуратурата да повдигне обвинение за държавна измяна на политиците, които агитират за излизане от НАТО: Познайте чие име ще е първо в списъка?

Бившият здравен министър Петър Москов ще подаде искане в за повдигнане на обвиняване за на всички политици, които агитарили за излизането на България от НАТО.

Реакцията му е във връзка на ултимативното искане от страна на Русия, да изтегли войските си от България.
свързани новини50188преди 10 часа53032на 24.12.2021
“Познайте чие име ще е първо в листата? “, обръща се той към почитателите си във Facebook.

" Щом политическият водач на нацията, господин Радев и индивида, който командва армията ни - господин Янев споделиха, че най-важно за нас е да не цепим хатъра на Русия, значи по този начин би трябвало! “, отбелязва още ексминистърът.

Ето и цялото му мнение в обществената мрежа:

Петър Москов: Днес изиска да се изтегли от географската територия, на която се намира България (единственото евентуално пояснение за това величаво създание на разсъдъка, намирам в личния си опит с водката и неподозираните мащаби, които тя вселява в мисълта и душата на употребяващия).

Доколкото ние българите и българската страна сме част от НАТО, то съветското искане в действителност изисква НИЕ да се изтеглим от територията дружно с всичкото друго НАТО.
Ся, щом политическият водач на нацията, господин Радев и индивида, който командва армията ни - господин Янев споделиха, че най-важно за нас е да не цепим хатъра на Русия, значи по този начин би трябвало!

В тази връзка предлагам решение, което с един размах ще реши всички геополитически спорове в района:

Изтегляме се от теритирията дето желае и на часа се наместваме на територията на Македония. Така е ОК, ние отново сме си в НАТО, Македония става автоматизирано член на Европейски Съюз, което пък е ОК за Съединени американски щати ( ще паднат американските визи, щото нали това е цената, която сме определили за родовата си памет), а европейските социалисти излизат с декларация, че Европейски Съюз се е разширил, което пък е ОК за всички идиоти по земята. Ще си имаме и директна самолетна линия с това дето до момента е било България (това към този момент е договорено), не че нещо, но да не се скапва зимнината...

Знам, че в този момент ще се появят общоприетите мрънкачи, които да залеят брилянтния ми проект с негативизъм и с някви приказки за суверинитет и самостоятелност, и още други такива нелепости, само че ние знаем, че това са просто едни закостенели ретроградни видове, които са кол в колелото на всяка ПРОМЯНА, нали?

П.П.
На всеки, който се чуди дали съм сериозен с това предложение, ще кажа че съм тъкмо толкоз сериозен, колкото се държавници тези които към този момент часове наред мислят какъв е единственят вероятен отговор на Руската декларация.

П.П.П.
Извън майтапа, ще си направя труда и през идната седмица ще входирам в искане за покачване на обвиняване за на всички политици, които агитираха за излизане на България от НАТО. Защото, в този момент вече(след като публично си изиска същото) е писмено потвърдено, че са работили за реализиране на ползите на непозната страна.

Познайте чие име ще е първо в листата?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР