Бивш президент на САЩ захапа сегашния.Кандидатът за президент на САЩ

...
Бивш президент на САЩ захапа сегашния.Кандидатът за президент на САЩ
Коментари Харесай

Тръмп отправи тежки критики към Байдън

Бивш президент на Съединени американски щати захапа настоящия.

Кандидатът за президент на Съединени американски щати на републиканците Доналд Тръмп упрекна противника си от Демократическата партия Джо Байдън, че управлява  " администрация като Гестапо ", оповестява " Ройтерс ".

Той е направил изказването в частно послание на дарителско леговище в събота вечерта в неговия курорт Мар-а-Лаго в Палм Бийч, щата Флорида. В него той нападна и прокурорите, занимаващи се с наказателните каузи против него, макар че вече бе глобяван за обществени мнения.

Записът от събитието е бил чут от американски медии. 

Припомня се, че Тръмп също провокира обвинявания във фашизъм от групи за цивилен права и други критици.

Коментарите пристигнаха, след като Тръмп повтори недоволството си, че множеството обвинявания против него са политически стимулирани. Той преди малко завърши 11-дневен развой в Ню Йорк за подправяне на документи за укриване на заплащане от 130 000 $, направено на порнозвезда, написа

" Тези хора ръководят администрация като Гестапо, сподели Тръмп съгласно аудиозапис, чут от New York Times и Washington Post. Това е единственото нещо, което имат. Това е единственият метод, по който ще завоюват, съгласно тях, и това в действителност ги убива. Но това не ме тормози. "

Кампанията на Тръмп не отговори на искане за коментар.

Тръмп направи серия от провокаторски и расистки изказвания по време на предизборната си акция, употребявайки насилствени изображения, за да подлага на критика имигранти и съперници. Той предизвести за принуждение, в случай че не завоюва изборите през 2024 година, и съпостави имигрантите с животни.

През ноември Байдън атакува Тръмп за потреблението на думата " паразит " за обозначаване на политическите му врагове, като сподели, че тя повтаря езика на нацистка Германия. Също предходната година Тръмп сподели, че имигрантите, които са влезнали незаконно в страната, " тровят кръвта на страната ни ".

Той също подреди на Тръмп да отстрани изказванията от своя акаунт в Truth Social и уеб страницата на акцията си.

Кампанията на Байдън съобщи, че коментарите акцентират гнева и желанието на републиканския претендент за възмездие.

" Тръмп още веднъж прави обидни мнения за Холокоста, като в същото време нападна органите на реда, възхвалява политическото принуждение и заплашва нашата народна власт ", сподели представителят Джеймс Сингър в изказване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР