Бърнард Хил ще направи голямото си завръщане в телевизията тази

...
Бърнард Хил ще направи голямото си завръщане в телевизията тази
Коментари Харесай

Ролята на Бърнард Хил в BBC The Responder като актьор умира в същия ден, в който се завръща в телевизията

Бърнард Хил ще направи огромното си завръщане в малкия екран довечера в The Responder - същия ден, когато е умрял на 79-годишна възраст разгласи.

Актьорът - който е прочут също с функциите си в " Титаник " и " Властелинът на пръстените " - ще изиграе героя на Том в хитовото шоу на BBC, което се завръща довечера с втората си серия. Бърнард играе Том, бащата на героя на Мартин Фрийман Крис Карсън.

Тази вечер ще отбележим завръщането на Бърнард на дребния екран, само че за жалост през днешния ден беше доказано, че той е умрял на 79-годишна възраст. Неговият сътрудник Лу Коулсън сподели пред BBC, че артистът е умрял в ранните часове на сутринта.

Говорейки за записването за сериала, той сподели: „ Е, всичко стана много преждевременно и се озовах със страниците със сюжета за героя, който ми говореха да играя, единствено сцените на Том и си помислих, че може да бъде в действителност забавно да се играе и се чудех каква е останалата част от сюжета и взех решение, че би било много добра концепция да схвана, тъй че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР