Австралийският радиоводещ Фифи Бокс отговори на засрамването на тялото си

...
Австралийският радиоводещ Фифи Бокс отговори на засрамването на тялото си
Коментари Харесай

Радиоводещият отвърна на троловете, които засрамват тялото си: „Не говорете за телата на жените, освен ако те не ви помолят за това“

Австралийският радиоводещ Фифи Бокс отговори на засрамването на тялото си с твърдо обръщение. „ Не говорете за телата на дамите, в случай че те не ви помолят за това “.

47-годишната Бокс приказва за прекарването в шоуто за закуска в Мелбърн Fifi, Fev and Nick и сподели, че онлайн троловете са коментирали появяването й в скорошна телевизионна реклама.

Тя носеше черна рокля с черен чорапогащник и разказа тоалета си като подобен, който „ покрива всичко “ – само че даже това не попречи на онлайн троловете да разясняват гърдите й.

„ Аз съм 10DD, имам цици. Не знам къде да ги сложа. Ако можех да ги пъхна под лактите си, щях. Не диря това; просто в случай че нося рокля с V-образна линия и те са там “, сподели тя.

Бокс сподели, че няма нищо срещу, в случай че хората акцентират, че има демонстрирано деколте, само че тя е обезсърчена от мненията, в които се допуска, че би трябвало да се прикрие.

„ Ето какво е: това е моето тяло. Това е моята плът. Защо би трябвало да нося водолазки, с цел да се усещат добре на хорат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР