Атаките бяха извършени, докато православните християни в Украйна и Русия

...
Атаките бяха извършени, докато православните християни в Украйна и Русия
Коментари Харесай

Нови руски удари в Украйна с жертви и ранени

Атаките бяха осъществени, до момента в който православните християни в Украйна и Русия честват Великден, показва Агенция Франс Прес.

При ракетно нахлуване са убити двама души в Покровск, в източната Донецка област, заяви ръководителят на районната военна администрация Вадим Филашкин в обява в " Телеграм ".

Населеното място се намира на към 60 км северозападно от град Донецк, административен център на следената от Русия част на Донецка област.

В Харков при съветска бомбардировка са ранени минимум 10 души, заяви ръководителят на Харковската регионална военна администрация Олег Синегубов.

Той написа в " Телеграм ", че силите на Москва са блъснали центъра на града с " управляема бомба ", цитира го Българска телеграфна агенция.

Руската войска ускорява потреблението на тези управляеми бомби, хвърляни от самолети, които са извънредно разрушителни и са оборудвани с перки, които им разрешават да възнамеряват преди да поразят задачата си, отбелязва Агенция Франс Прес.

При друга офанзива през нощта са ранени шестима души, в това число малко момиченце, родено през 2015 година, сподели по-рано Синегубов.

Украинските военновъздушни сили оповестиха, че през нощта Русия е изстреляла против Украйна 24 ирански дрона " Шахед " и че 23 от тях са били свалени.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР