Ако ги спазите всичките, ще трябва изобщо да нямате приятел,

...
Ако ги спазите всичките, ще трябва изобщо да нямате приятел,
Коментари Харесай

Вижте най-безумните любовни съвети от женски списания

Ако ги спазите всичките, ще би трябвало въобще да нямате другар, с цел да ви е мирна главата.

Затова през днешния ден, приятелите ни от Tialoto.BG, взеха решение да поемат по пътя на радостната самоирония и да подберат за вас най-безумните препоръки, които са давали другите женски медии. Тяхната селекция, несъмнено, е осъществена благодарение на самите обекти, към които са ориентирани – уважаемите господа. Надяваме се да приемете тяхната селекция откъм занимателната страна и да се посмеете над нелепите (понякога) препоръки от женските списания.

И така…

Той споделя детайлностите от деня си, затова крие нещо
Мъжете просто не са и на половина толкоз отзивчиви, колкото дамите, изключително, когато се намират под стрес. Представете си, че пичът е взел съзнателно решение да показа освен това с нея, та да не си мисли, че я пренебрегва. Когато тя попита по какъв начин е минал денят му, той, вместо да отговори просто „ Добре ”, взема решение да й опише за диалога му с новата му колежка от отдел „ Продажби ”.

Познайте какво? Това решение се оказва най-грешното в живота му. Според една публикация в известно щатско женско списание, когато изпада в прекомерно доста детайлности, значи сигурно крие нещо:  „ Не се заблуждавайте от тоновете маловажна информация, за това къде е бил и какво е правил. На пръв взор наподобява, че, щом споделя за деня си толкоз в детайли е изцяло почтен. Но в действителност той се пробва да се прикрие. Ако стартира да споделя някаква преживелица, и забележите, че разказва и най-малките детайлности, това е знак за заплаха. Това е изключително правилно за случаите, в които приказва с доста паузи, тъй като по този метод се пробва да се сети за нови незначителни детайлности! ”

Значи, стартира ли приятелят ви да споделя – о, сигурно ви изневерява с тази кучка, новата колежка! Съветът е да го накарате да си признае в директен диалог – на следващия ден по Скайпа, например…

Ако пие, до момента в който приказва – значи лъже!

Ах, че тежък ден! След като едвам съумя да приготви петъчния си отчет в период (и да увещава приятелката си през целия ден по Скайпа, че не й изневерява с колежката от „ Продажби ”), мъжът най-сетне се прибира у дома.

Ах, по какъв начин му се желае да си пийне едно и да се изпъне да дивана! О, единствено в случай че беше толкоз просто…

Както се оказва от една публикация в дамско списание, сухото гърло на мъжа е още един знак, че крие нещо:

„ Тайната му го изнервя и тялото му стартира да се реагира. Когато тайната е задоволително огромна, че да се тревожи, че можете да го хванете, направено проучване демонстрира, че хранопроводът му стартира да се стяга, което предизвиква сухота в гърлото. Така че, стартира ли да пие, до момента в който водите диалог, това е тъй като се пробва да отпусне гърлото си. ”

И по този начин, отворил си е бутилка студена бира и стартира да й споделя за отчета, който му токсини живота и внезапно: „ Какво криеш? С онази от “Продажби ” ли го прави, а? Не те е позор! ”

Как… какво… ама… какво?!

Ако му се желае доста секс, значи ви изневерява

Колко крепко нещо е неделята. Слънцето пече, а гаджето му най-сетне се вразуми и го пусна в къщата, след оня тотално несъответстващ нервен припадък в петък вечерта. Пък май му пристигна добре – пристигнало, тъй като употребява случая да се види с другари и да се помотае по питейните заведения на воля.

Сега седи и я гледа – с тази толкоз секси рокличка, мие прозорците… О, сигурно няма да й се размине през днешния ден.

Не толкоз бързо! Според експертите по човешко държание, които пишат по женските списания, когато мъжът желае повече секс, то това е сигурен знак, че изневерява:  „ Е да, може би просто е супер възбуден, или вие изглеждате супер секси, само че по принцип неочакваното предпочитание за секс би трябвало да се пояснява като знак за заплаха.

Когато един мъж крие нещо, той не е кадърен да се отдаде на прочувствено равнище, посредством диалог, тъй като го е боязън да не се изпусне. Вместо това, тъй като въпреки всичко ви обича, той ще се опита да запълни прочувствения си кусур, като се свърже с вас физически. ”

А това било значи: 3 часа вършиха обич, тъй като се усеща виновен! Лицемер!

Инфо: Tialoto.BG

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР