Академик Христо Белоев му пожела здраве, творческо дръзновение и нови

...
Академик Христо Белоев му пожела здраве, творческо дръзновение и нови
Коментари Харесай

Проф. Ангел Смрикаров стана Доктор хонорис кауза на Русенския университет

Академик Христо Белоев му пожела здраве, креативно безстрашие и нови върхови достижения в професионалното занятие

Днес в Русенския университет се организира гала по отсъждане на почетната купа „ Доктор хонорис идея “ на Русенския университет на проф. доктор инж. Ангел Смрикаров.

Решението за удостояването бе взето от Академичния съвет на 15 ноември 2022 год. Мотивировката за него бе следната: Да се даде справедливо самопризнание и оценка на цялостния принос на проф. доктор инж. Ангел Смрикаров за развиването и одобряването на катедра Компютърни системи и технологии, факултет Електротехника, електроника и автоматика и Русенския университет „ Ангел Кънчев “ в просветителното пространство и развиването на иновационните и просветителните технологии в народен и международен аспект, оповестиха от образователното заведение.

Ректорът на университета – акад. Христо Белоев, пожела на почетния лекар проф. доктор инж. Ангел Смрикаров здраве, креативно безстрашие и нови върхови достижения в професионалното занятие.

Деканът на факултет Единен европейски акт показа почетния лекар пред гостите и още уточни най-ярките приноси в дългогодишната преподавателска и научна активност на проф. Смрикаров и изрече благодарността на академичната общественост.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР