48-годишната Беки Фатеми от Иран стана собственик на огромна бизнес

...
48-годишната Беки Фатеми от Иран стана собственик на огромна бизнес
Коментари Харесай

Като на кино! Тя избяга от вкъщи на 15, едва не умря, а днес е милиардерка СНИМКИ

48-годишната Беки Фатеми от Иран стана притежател на голяма бизнес империя на стойност £8,3 милиарда, макар че имаше доста оскъдно детство и даже избяга от вкъщи си на 15 години, написа glasnews.bg. 

Беки е родена през 1976 година в фамилията на водач и здравна сестра. На шестмесечна възраст момичето е изпратено в лондонско училище-интернат.

„ Избягах от вкъщи на 15-годишна възраст заради домашно принуждение от страна на брат ми и татко ми, който беше много нечовечен към майка ми “, спомня си Фатеми.

Оттогава иранката се е научила да изкарва хляба си сама, разказва The Sun. Работела от 12-годишна възраст, живеела или в хостел, или с другари. По едно време даже й се наложило да чисти тоалетните, само че най-лошото занапред предстояло.

„ Приятелят ми се самоуби след свръхдоза опиати на Свети Валентин. Опитахме се да го измъкнем от тази компания. Не успяхме – той беше единствено на 27 години “, прибавя Беки.

По думите на дамата в най-тежките моменти от живота й, когато не е имала пари даже за храна, са й съобщавали за гибелта на някой неин непосредствен – другар, майка и татко.

„ Всички умряха – никой в ​​семейството не видя детето ми да пораства. Имаше толкоз доста моменти, в които можех да се пречупя, да се самоубия или да отида в пандиза, само че аз заставам тук “, признава Беки, която отглежда 9-годишен наследник.

Предприемачката твърди, че колкото и неприятни да стават нещата, постоянно има искрица вяра – и тя е живото доказателство за това, откакто минава от дъното до бизнес империя с 8,3 милиарда паунда.

„ Тогава въобще не мислех, че поемам огромен риск, започнах личен бизнес, когато бях бременна в осмия месец, наех магазин, без да имам семейство, само че взех решение и го направих “, обобщава тя.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР