14 говорители. По 5 минути за всеки. Максимум 15 секунди

...
14 говорители. По 5 минути за всеки. Максимум 15 секунди
Коментари Харесай

DisruptHR: Нов тип събитие събира професионалисти в сферата на човешките ресурси

14 представители. По 5 минути за всеки. Максимум 15 секунди на слайд от презентацията. Това не звучи като общоприетоо професионално събитие, тъй като не е. DisruptHR към този момент 11 години дава нов взор към проблемите на човешките запаси по целия свят - като скоро това ще се случи и в България.

Началото на различния формат е обещано през 2013 година в Съединени американски щати, като сега такива събития се организират в 40 страни, измежду които - Румъния, Сърбия, Гърция и Северна Македония. Девизът " Научи ме на нещо, само че го направи бързо " е в основата на световното придвижване.

ще се организира на 20 юни в софийския център за модерни изкуства " Топлоцентрала ". Маркетинг и информационният експерт Десислава Василева - съорганизатор на събитието, го оприличава на " събиране към " лагерен огън ", където всеки споделя своята история и приказва за нещата, които същински го вълнуват в работата с хора ".

Заедно с нея дипломат на Disrupt движението е едно от добре познатите имена в областта на човешките запаси у нас - Мария Стоева от ManpowerGroup и Assert International.

Провокацията им към хората от професионалната общественост да излязат от клишираните тематики и черупката на корпоративните структури идва още със заглавието - " HR-ът е мъртъв. Да живее HR-ът! ".

DisruptHR отваря сцената си " както за откритите и потвърдени бизнес практици и водачи, по този начин и за новите хора със свежи хрумвания, подготвени да вземат микрофона в ръка и да споделят това, с което се гордеят "., като значимо изискване е, че рекламните презентации са неразрешени.

са в продажба.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР