14 декември 2021 г. Вицепремиерът и министър на околната среда

...
14 декември 2021 г. Вицепремиерът и министър на околната среда
Коментари Харесай

Вицепремиерът-лъжец Сандов за бомбата на ПИК, че се вози с ауди осмица: Това е нивото на Недялко...

14 декември 2021 година Вицепремиерът и министър на околната среда Сандов (от зелените грантояди) пред Нова тв:

" Ще отивам на работа пешком или с градския превоз ".

Да, добре.

19 януари 2022 година Фотоекипът на ПИК снима по какъв начин юнакът слиза от лъскаво ауди осмица пред министерството си. Компания му прави...одиозният Тома Белев.

Лъжата продължава.

Придворните медии на зелените и Демократична България от кръга " Капитал " мълчат като мушнати гайди за резила на своите. Смелите, самостоятелни, проверяващи журналя не престават да нищят опозицията, ГЕРБ, шкафчето на Борисов и дежурното " зло " Гешев. Новата власт няма изцепки, няма издънки, няма гафове.

Това лъскаво ауди осмица дълга база на фотосите наподобява ли ви на " градски превоз "? Може би някаква нова мотриса, за която не подозираме, предопределена единствено за министри и вицепремиери? С екодвигател?
свързани новини82689преди 8 часа
И по какъв начин мислите се измъква Сандов от конфузната обстановка, по какъв начин оправдава измамата? Със следния коментар във фейсбук на стената на Явор Дачков:

" Г-н Дачков, колата е на НСО и фотографията е от публична аудиенция, по протокол. Снимането на номера на колата е безконтролно, като се изключи че е жълто-кафяво. Надявах се над сте над равнището на Недялко, само че очевидно си плюете в устите. "

Какво ми е равнището, бе, наглец? Нивото ми е, че колегите-фоторепортери те уличиха в брутална неистина. Нивото ми е, че ПИК всекидневно вади на показ кирливите ризи на демагозите от Четворната ви ОФ-коалиция. Със фотоси, видеа и документи.

Всичко, което не ви отърва, е " жълто-кафяво ". А вие сте изключително префърцунените зелено-розови джендърчета-измекяри, издържащи се от десетилетия с грантоядни кинти на непознати НПО-та, с цел да унищожавате туризма в България и сериозните инфраструктурни планове.

Сега се докопахте най-сетне до властта и първата ви работа бе да яхнете държавните лимузини със специфичен режим.

Евала, по този начин ще спасявате природата и чистия въздух в столицата! На маймуни ни обърнахте, само че като има идиоти да ви имат вяра...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР