10 деца от Център за настаняване от семеен тип Вярна,

...
10 деца от Център за настаняване от семеен тип Вярна,
Коментари Харесай

Деца от ЦНСТ „Вяра, Надежда и Любов“ – Златарица засадиха широколистни дръвчета в централната част на града

10 деца от Център за настаняване от фамилен вид „ Вярна, Надежда и Любов “ гр. Златарица засадиха широколистни дръвчета в централната част на града.

С помощта на учители, представители на Община Златарица и чиновници на Държавно горско стопанство Елена „ младите лесовъди “ засадиха фиданки от типовете явор, червен дъб и бреза. Инициативата е част от мероприятията на ДГС Елена, планувани за тазгодишната „ Седмица на гората “, която обичайно подчертава върху дейностите за запазване и увеличение на зеленото благосъстояние на България. В мероприятието присъединяване взеха шефът на ДГС Елена инж. Иван Димитров, зам. шеф инж. Румен Хараланов, зам. кметът на Община Златарица господин Денчо Тодоров, секретарят на общината госпожа Таня Лазарова и шефът на ЦНСТ – госпожа Ася Ганчева.
Освен залесяване, във връзка със „Седмица на гората“ чиновниците на ДГС Елена организираха и две сполучливи акции по разчистване на крайпътни сектори на държавни горски площи – в местността „ Кантона “ край село Костел и в региона на град Златарица. Събраните 45 чувала с боклуци бяха превозени до регламентирани за задачата места.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР