Звездата на Ливърпул Садио Мане и националният отбор на Сенегал

...
Звездата на Ливърпул Садио Мане и националният отбор на Сенегал
Коментари Харесай

Садио Мане повежда Сенегал към големия финал за Купата на Африка

Звездата на Ливърпул Садио Мане и националният тим на Сенегал са извънредно покрай това да играят на край за Купата на Африка . Тази вечер сенегалският отбор се изправя против последното предизвикателство преди финала - Буркина Фасо.
Звездите на Сенегал устремени към край в Купата на Африка
Полуфиналният конфликт е с начален час 21.00 българско време и се чака с огромен интерес. В отбора на Сенегал личат още имената на Идриса Гей от ПСЖ, Калиду Кулибали от Наполи, Едуар Менди от Челси и други. Не е изненада, че efbet дава преимущество на Сенегал - 1.90 коефициент за победа.



Равенството в мача сред Сенегал и Буркина Фасо се прави оценка на 3.20 коефициент, до момента в който победа за Буркина Фасо е с коефициент 5.40. За последно двата отбора играха един против различен през 2017-а, когато в границите на три дни приключиха два пъти при еднакъв резултат в мачове от международните квалификации.
Ще вкара ли Мане и ще запише ли " суха мрежа " Менди?
Очаквано, efbet дава най-големи шансове на Садио Мане да вкара гол в мача - 3.30 коефициент. Със същия коефициент е и неговият съотборник на върха на офанзивата Фамара Диедиу, който вкара и на четвъртфиналите против Екваториална Гвинея. За " суха мрежа " на Едуар Менди в мача коефициентът е 1.95.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР