Време е за втората доза двубои от осминафиналите в Шампионска

...
Време е за втората доза двубои от осминафиналите в Шампионска
Коментари Харесай

Сензацията в Шампионска лига срещу заскърцалата машина Байерн Мюнхен

Време е за втората доза дуели от осминафиналите в Шампионска лига . В днешния ден (16 февруари - сряда) един от конфликтите опълчва огромен любимец против една от сензациите на тази фаза - Република България Залцбург против Байерн Мюнхен , който шокиращо загуби с 2:4 от Бохум в последния кръг в Германия.
Байерн Мюнхен рядко позволява две груби неточности една след друга
Мачът ще се състои в Австрия и ще стартира в 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet домакините да завоюват е 6,80, до момента в който за победа в интерес на баварската машина е 1,38 (равенството пък е оценено на 5,40).

Двата тима са се срещали единствено два пъти в публични мачове досега в историята. Това се случи през сезон 2020/21 в Шампионска лига, когато жребият ги събра в една група. За двете им срещи пък паднаха общо 12(!) попадения (средно по шест на мач), само че и в двата случая немският отбор побеждаваше - с 3:1 и с 6:2.



Коефициентът на efbet за това и в третата среща да има над 5,5 попадения е 5,60, до момента в който за под 2,5 е 3,05. Съответно ставката за това и двата отбора да съумеят да си отбележат гол е 1,61, а за няма гол/гол е 2,35.

Любопитен факт е, че общо за двата мача Република България Залцбург има повече изпълнени ъглови удара - 15 за австрийците против едвам 8 за баварците. Коефициентът за над 11,5 корнера и в този мач е 2,60, до момента в който за под 9,5 е 2,15.
Левандовски за Байерн, само че кой за Република България Залцбург?
Едва ли е изненада за някого, че машината за голове Роберт Левандовски се разписа и при двете публични срещи с Република България Залцбург (единият път даже го стори на два пъти), само че по-любопитен е фактът, че има състезател на австрийците, който вкара и в двата мача против баварците - Мергим Бериша. Той обаче е част от Фенербахче от това лято и няма да може да помогне Република България Залцбург този път.

Коефициентът на efbet за това точно 33-годишният поляк да вкара първото попадение в срещата е 2,90 (толкова е и за това да вкара последния гол в мача), до момента в който за това да се разпише когато и да е от дуела е 1,40.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР