Запознайте се с най-семейните зодии според астрологията – те поставят

...
Запознайте се с най-семейните зодии според астрологията – те поставят
Коментари Харесай

Зодии за които семейството е на първо място

Запознайте се с най-семейните зодии съгласно астрологията – те слагат дома в листата с житейски цели.

Любящото семейство е стълбът на щастието в живота на Везните, а зодиакалните Телци се отнасят към дома като към оазис, изключително когато всичките им близки са под грижовните им крила.

Овен

Овенът се концентрира най-вече върху себе си. Той е много тесногръд, фокусиран върху триумфа, което построява егото му.

Приоритет е личностно развиване, кариера и висок обществен статус. Едва тогава той е подготвен да сътвори семейство, което да му обезпечи разточителен живот.

Той слага високо летвата за децата си, като чака те да водят сполучлив живот тъкмо като него.

Телец

В астрологията зодия Телец се счита за една от най-семейните зодии.

Домът е оазис за него, където намира успокоение и възприятие за сигурност, изключително когато всички членове на семейството са под грижовните му крила.

Той се грижи и за връзките сред останалите членове на фамилията. Помни значими годишнини, провежда срещи и поддържа непрекъснат контакт.

Близнаци

Близнаците не са привързани към места или хора. Веднъж решили да се открият, те са страхотни родители.

Креативни, спонтанни и в това време грижовни, дават доста независимост на децата си и се грижат за тяхното радостно, нехайно детство.

Те поддържат много повърхностни контакти с разширеното семейство.

Рак

Ракът е златен медалист, когато става дума за фамилни проблеми, които постоянно слага преди всичко.

Обикновено избира огромно семейство, което обкръжава с грижа и деликатност, осигурявайки топлината на дома си и сигурността на околните си.

Освен това поддържа непосредствен контакт с други членове на фамилията, които с подготвеност приема, посещава и оказва помощ даже в незначителни неща.

Лъв

Лъвът има прекалено много мисли, с цел да се посвети напълно на фамилни въпроси, още по-малко да поддържа близки връзки с далечни братовчеди.

Той не бърза да се дами, само че в случай че се появят деца, ще направи всичко, с цел да ги подари с пословичната звезда от небето.

Лъвът е великодушен и това кара доста членове на фамилията да желаят да го имат на своя страна. За благополучие той може да бъде настойчив и не се поддава на операция.

Дева

Девата е перфекционист във всеки подробност, който дейно ръководи предприятието, наречено семейство.

реклама

Грижовна, само че и доста взискателна, тя се грижи за връзките с другите членове на фамилията.

Прави го обаче не от страст или сърдечна потребност, а от възприятие за дълг и упоменатия нагоре перфекционизъм.

Тя се интересува от мнението на другите хора, които я държат като модел на всички добродетели.

Везни

Семейството дава на Везни баланс, който е дирек на положителното действие за него. Тя се усеща най-щастлива, когато обича и е обичана.

Планетата Венера я подарява с тактичност, деликатност и грижа към другите, освен към най-близките.

Емпатична и деликатна, и в това време общителна, тя с готовност провежда фамилни събития, посещава далечни родственици и постоянно е подготвена да помогне.

Скорпион

Интровертният Скорпион се усеща ужасно в личната си компания и няма потребност да поддържа близки връзки с далечни родственици.

Като родител и сътрудник той постоянно се държи като стопанин и държател, предполагайки, че знае тъкмо какво е най-хубаво за тях.

Не му липсва обаче деликатност и грижа към околните, към които има огромни упования.

Стрелец

Пристрастен към приключенията, Стрелецът не е от вида, който с ненаситност ще прекара уикендите на именния ден на вуйна си и чичо си, ще преглежда остарели албуми със фотоси или ще организира постоянни диалози.

Самият той не бърза да сътвори фамилно гнездо, което счита за ограничаващо.

Определено не е от вида домошар, който се любува на рутината на всекидневието, което свързва със скучни отговорности.

Козирог

Козирогът се отличава с отговорност и старание, което дължи на планетата Сатурн. И въпреки да наподобява, че работата е най-важното нещо в живота му, той се посвещава на фамилията си с идентична отдаденост.

Осигуряването на благополучието на околните му е негов приоритет.Нека си напомним също, че Козирогът е последовател на обичайните полезности и култивира фамилните връзки с огромна отдаденост, като се грижи за родителите си.

Водолей

Семейството и произлизащите от него отговорности са в огромно несъгласие с Водолеите, за които най-важни са свободата и независимостта.

Той се нуждае от пространство, с цел да задоволи личните си потребности и не обича да прекарва времето си вкъщи.

От друга страна, това е една от най-емпатичните зодии, желаеща да оказва помощ на другите и получава задоволство от това.

Риби

Рибите, сходно на Рака, Девата и Козирога, са измежду тези зодии, които изключително държат на фамилните връзки и са способни да жертват доста за другите.

Интересуват се от далечни родственици и с подготвеност провеждат фамилни срещи. Ако ги нараните или разочаровате, те ще се задържат върху негодуванието дълго време.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР