Тази интимната класация за всички зодии е нещо, от което

...
Тази интимната класация за всички зодии е нещо, от което
Коментари Харесай

Интимна класация за всички зодии. Кои са най-горещи и кои по-студени?

Тази интимната ранглиста за всички зодии е нещо, от което доста от вас ще се управляват през новата година.

Ако планирате разгорещен разказ, връзка, в която искрата няма да угасне скоро или, с други думи, връзка, в която половият ви характер ще бъде непрекъснато под надзор, ще намерите всичко, което търсите в нашата интимна ранглиста.

Вижте интимната ранглиста за всички зодии и разберете къде се намирате вие ​​и индивидът, който желаете. Съвпадате ли си? Или може би сте в разнообразни краища на листата?

Интимна ранглиста за всички зодии. Къде се класирате?

С какво ще ни изненада Ракът и какво ще предложат Близнаците? Къде ще бъде подложен всеки воин? Класирането на интимните герои може да бъде объркващо!

1. Водолей

Най-горещият знак на зодиака безспорно е Водолей. Хората от тази зодия са любопитни към света и отворени също към това, което се случва в спалнята!

С ненаситност поемат провокации, опитват и се твърдят, че е добре освен за тях, само че и за сътрудниците им. Какво повече бихте желали?

2. Лъв

Лъвовете обичат да са център на вниманието и макар че това може да значи, че са егоцентрични нарцисисти, когато става дума за близки проекти, е напълно друго.

Хората от тази зодия дават всичко от себе си. Независимо от всичко, след приключението ви Лъв, ще мислите за това дълго време.

3. Стрелец

Хората зодия Стрелец са общителни и завладяващи. Те имат някакъв тип магнетизъм, с който извънредно елементарно могат да завъртят главата на различен човек.

Въпреки че когато решим да се сближим с тях, не постоянно можем да сме сигурни „ какво ще получим “, едно е несъмнено – те няма да ни разочароват.

4. Телец

Телците са извънредно положителни по природа и са известни със своята отдаденост. За другия човек, изключително в случай че има усеща към него, те ще създадат всичко, което желаят.

Бъдете деликатни обаче, има доста тънка граница сред предаността и несъразмерното послушание.

5. Везни

Въпреки че Везните са известни най-вече със своята емоционалност и сантиментална природа, хората от тази зодия са и извънредно буйни.

Те обичат близостта, а целувките са нещо, в което са същински специалисти!

6. Козирог

реклама

Казват, че са консервативни, само че Козирозите са и реалисти, които знаят какво желаят и не се опасяват да го наложат.

Въпреки че може да не са най-големите съблазнители, те ще реализират задачата си всякога!

7. Риби

Зодия Риби е най-добре систематизирана с три думи: емпатия, преданост и креативност.

Ако мислите, че в миналото ще ви омръзне с тях, грешите!

8. Скорпион

Въпреки че може да изненада мнозина, хората, родени под знака на Скорпион, са много ниско в интимната ранглиста на зодиите. Защо?

Въпреки че този знак се свързва с вземането на решения и магнетизма, доста постоянно е по този начин единствено на хартия.

Скорпионите са известни с това, че приказват „ какво ли не биха създали “, само че действителността е напълно друга и доста по-малко пламенна.

9. Овен

Зодия Овен е импровизиран, цялостен със пристрастеност – какво повече може да желаете?

Те могат да възпламенят огън, само че когато им се прииска, в случай че някой инициира непосредственост, те могат да се ударят в стена, която може да бъде пробита единствено от време на време.

10. Дева

Девите са търпеливи и практични до неточност. Ако са изтощени, няма смисъл да се отдават на милувки, в случай че някой има утринен мирис, още повече.

Понякога може да наподобява, че връзките в спалнята е в дъното на тяхната пирамида от потребности. Това обаче не значи, че са безсърдечни. Трябва обаче да бъдете търпеливи.

11. Рак

На предпоследно място в интимната ни ранглиста на зодиите е Ракът. Грижовен и внимателен, той нормално се опасява да напусне зоната си на комфорт.

Въпреки че не заобикаля околните проекти, те могат да бъдат просто скучни. Рядко пробва нещо ново, което е тъпо!

12. Близнаци

Енергични, открити, мъчно е за поверие, че са в дъното на интимната ни ранглиста на зодиите. И въпреки всичко!

Близнаците са променливи дотам, че след време е мъчно да разберете с какъв човек сте влезнали във връзка – изпълнен с готовност или може би ленив в леглото?

Липсата на последователност може да бъде обезкуражаваща.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР