Заместник-кметът на Община Разград Елка Неделчева бе гост на тържество

...
Заместник-кметът на Община Разград Елка Неделчева бе гост на тържество
Коментари Харесай

Заместник-кметът Елка Неделчева бе гост на Великденско тържество в детска градина „Шестте ястребинчета“

Заместник-кметът на Община Разград Елка Неделчева бе посетител на празненство в ДГ „ Шестте ястребинчета “, отдадено на пролетните празници.

Малчуганите от IV подготвителна група „ Калинки “ показаха песни, танци и стихове, обединени под надпис „ Великденска въртележка “. Децата демонстрираха, че познават традициите по Великден и знаят какво се прави на Лазаровден, Цветница и Гергьовден.

С национална носия шефът на детската градина Петя Станева откри празника.

„ Заредихте ни с приятни страсти и празнично въодушевление “, съобщи в края на тържеството заместник-кметът Елка Неделчева . Тя поздрави и педагозите в детската градина за страхотната стратегия, за труда и постоянството, които са вложили, с цел да приготвят децата за тържеството. Заместник-кметът пожела на бъдещите първокласници да са все по този начин старателни, да порастват здрави, умни и щастливи за наслада на мама и тате.

Сред формалните посетители на тържеството бе и Даниела Христова – старши специалист за образованието в начален стадий в РУО-Разград, както и представители на отдел „ Образование, юношески действия и спорт “ в Община Разград.

Близо милион българи ще пътуват за празниците при започване на май

 

 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР