Всеки от нас има добри и лоши моменти, когато става

...
Всеки от нас има добри и лоши моменти, когато става
Коментари Харесай

Класация на най-забавните зодии

Всеки от нас има положителни и неприятни моменти, когато става дума за смешки. Има обаче някои зодии, които карат всички да се смеят, без значение от обстановката.

Тези занимателни и общителни хора обичат да бъдат център на вниманието и да се усещат добре измежду другите хора.

За тях е елементарно да накарат другите да се усмихват. Вижте класацията на най-забавните зодии.

Място 12: Козирог

Козирогът от време на време се майтапи, само че по-често избира да резервира съществено изражение. Хората от тази зодия са сложен орех за другите – изключително за тези, които не постоянно схващат малко сухите смешки на Козирозите.

Нашият съвет? Повече отдалеченост и не се опасявайте да се шегувате със себе си понякога.

Място 11: Водолей

Водолеят е най-отзад не тъй като не е занимателен. Той просто намира повече наслада да се любува на шегите на други хора.

Водолеите се опасяват да се разкрият, по тази причина са срамежливи при започване на връзката си, предпочитайки да споделят смешки с околните си хора.

Място 10: Рак

Раците са известни със своите самоиронични смешки, които могат да бъдат смешни за околните им другари, само че могат да бъдат смущаващи за непознати.

Шегите на Рака от време на време са прекомерно характерни – те улучват същността, което може да изплаши непознатите.

Приятелите несъмнено ще ги правят оценка. Уверете се, че хората към вас знаят, че се шегувате и ще бъдете кралицата на вечерта.

Място 9: Телец

Телците са известни със своя спокоен и спокоен темперамент. Това е и възприятието им за комизъм. Зодия Телец нито ще пуска смешки, нито ще ги крещи, с цел да ги чуят всички.

Хората, родени под тази зодия, по-скоро ще създадат тънки мнения към индивида, до който са близки. Това от време на време може да провокира вълна от (понякога неуместен) смях.

Тайното подсмиване може да бъде ужасно занимателно, само че понякога позволявайте на другите да вземат участие в шегите ви.

Място 8: Риба

Искате ли дълъг, занимателен и извънредно занимателен виц? Рибите просто чакат да го споделят с вас.

Хората, родени под тази зодия, обичат да описват нелепости, само че могат да изгубят слушатели заради разсеяността си. Избягвай да правиш историите си прекомерно дълги, скъпа Рибка.

Място 7: Дева

Девата е кралицата на сарказма. Нейният недодялан, от време на време сериозен комизъм улеснява бързото обобщаване на разнообразни обстановки.

реклама

В взаимозависимост от компанията, този вид смешки са повече или по-малко известни. Но когато работи – всички са в краката ви.

Място 6: Скорпион

Скорпионите са правилни, обичат дългите и дълбоки диалози на разнообразни тематики. Това обаче не значи, че не обичат да се майтапят.

Техните смешки може да са малко мрачни, само че са занимателни по собствен неповторим метод. Скорпионите би трябвало да внимават да не прекрачат границата, защото от време на време могат да прекалят и да обидят някого.

Когато се срещате с нови хора, дайте им малко време да опознаят вас и възприятието ви за комизъм и те ще се смеят като луди.

Място 5: Лъв

Лъвовете са кралете на заниманията и обичат да бъдат център на внимание. Приятелите ценят времето, прекарано дружно със зодия Лъв.

Те освен се усещат спокойни с него, само че и могат да разчитат на занимателни истории и положително развлечение.

Място 4: Овен

Овните обичат да са глупави и са известни с безгрижното си възприятие за комизъм. Те са естествени водачи, които постоянно употребяват смешки, с цел да зарадват своите познати, сътрудници или другари.

В общуването си те не се лимитират до думи: те жестикулират, вършат физиономии и се заблуждават, вършат изкривявания.

Скъпи Овни, не забравяйте за вашата сигурност и не се наранявайте.

Място 3: Близнаци

Близнаците са известни със своята словоохотливост, проницателен и брилянтен език, а от време на време даже и с лека пакостливост.

Хората от тази зодия постоянно имат подигравателен виц, сентенция или коментар, с цел да опишат в резюме всяка обстановка.

Място 2: Везни

Дружелюбните Везни са царете на купона, тъй че никой не би трябвало да се изненадва от обстоятелството, че те са и една от най-забавните зодии.

Имат изключителна дарба да предават силата си на другите – когато една Везна се смее, всички се смеят с нея.

Тя ще направи всичко, с цел да обезпечи на другите малко развлечение. Без нея компанията е скована и лишена от искра.

Място 1: Стрелец

Не единствено Стрелците са благословени с естествена житейска мъдрост, само че те са и най-забавните от всички зодии.

Зодията стрелец се слави с това, че разсмива всички, без значение от обстановката. В моменти на рецесия си коства да имате до себе си Стрелец, тъй като той ще ви зареди с положително въодушевление даже когато обстановката наподобява безнадеждна.

Освен това са страхотни разказвачи – могат да трансфорат елементарна история в незабравимо премеждие. Всеки от нас има потребност от Стрелец в живота си.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР