Владимир Зомбори и половинката му Весела Бабинова се радват на

...
Владимир Зомбори и половинката му Весела Бабинова се радват на
Коментари Харесай

Зомбори ще се жени за Весела Бабинова след „Капките”, дъщеря им ще е шаферка

Владимир Зомбори и половинката му Весела Бабинова се радват на 3-годишна щерка на име Йоана, само че към момента нямат брак. Актьорът обаче е решил да поправи тази неточност. След края на шоуто „ Като две капки вода ”, където е любимец за успеха, той ще предложи на обичаната си да се оженят, издават техни близки. Артистът от дълго време възнамерявал тази значима стъпка, само че все изчаквал подобаващия миг. Той вярвал, че времето да вдигнат женитба най-накрая е настъпило. Луиза Григорова и режисьорът Мартин Макариев по всяка възможност ще са кумове.
 

Владо и Весела се познават от години, само че първоначално са единствено другари. Погледите им се срещат за първи път в НАТФИЗ, само че стартират да поддържат връзка по-активно, когато стават част от трупата на спектакъл „ Зад канала ”. Тогава Бабинова изживява бурна обич с друг- драматурга Лило Петров. После обаче събитията се развиват в напълно друга посока. Докато репетират постановката „ Поп фолк летописи: Бели птици и патрони ”, артистите последователно се сближават и другарството им прераства в освен това.

Дъщеря им се появява на 28 септември 2020 г . В същия ден най-хубавата другарка на Весела – Луиза Григорова, ражда сина си Бран. Децата са астрални близнаци и двете актриси непрестанно споделят и се поддържат около майчините несгоди.

Владо има много интимни подиуми с Луиза във кино лентата „ Игра на доверие ”, само че половинката му въобще не ревнува. „ Това, че с Весела сме сътрудници, има своите позитиви. Чувствителността ни към света е споделена, тъй като плуваме в едни и същи води, споделяме едни и същи пристрастености. Според мен е доста по-лесно ”, споделял е артистът.

 Бабинова и Зомбори вземат решение да си дадат късмет за нещо по-сериозно, когато и двамата остават свободни и към този момент са подготвени за същинска връзка. „ Знаем се от дълго време, тъй че не трябваше при започване на връзката да се опознаваме. Нямаше го интервала, в който бягаш от себе си, с цел да се харесаш на другия. С нея доста си оказваме помощ и в специалността. Парадоксалното е, че има вяра в мен като артист повече, в сравнение с аз си имам вяра. Тя има доста особена органика на сцената, правилен метод към функциите и мощен темперамент във връзка с работата си ”, споделя звездата от „ Капките ” по адрес на благоверната си.

Чаровната актриса също се изрича ласкаво за него: „ Винаги съм се чувствала доста добре в компанията на Владо и ми е било хубаво да си извозвам времето с него, даже когато бяхме единствено другари ”. Те доста пъти са били дружно на сцената и пред камерата - последно в сериала „ Мен не ме мислете ”, където Бабинова има основна роля.

Владимир дефинира себе си като предан родител. Иска да възпита у детето си морални полезности, само че не желае да се постанова и не поддържа свръх упоритостта, която съгласно него е даже нездравословна. Важно му е единствено наследницата му да спортува, тъй като придвижването е директно обвързвано със здравето. Иначе има вяра, че дребната Йоана сама ще избере верния път, по който да върви в бъдеще.

„ Искам да кажа, че в случай че двама души са сигурни даже малко в своите връзки и в любовта си, да не мислят дали да си създадат дете, ами да работят, тъй като това нещо е пъклен вдъхновяващо за всичко, което прави човек, доста осмисля изобщо целия живот ”, поучава Зомбори, който скоро ще мине под венчило с обичаната си жена, а щерка им ще е шаферка на сватбата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР