Вижте приоритетите в предизборната кампания на партията Последните три състава

...
Вижте приоритетите в предизборната кампания на партията Последните три състава
Коментари Харесай

НФСБ: На 2 октомври е време да изберем професионалисти, а не шоумени и аматьори

Вижте целите в предизборната акция на партията

Последните три състава на Народното събрание демонстрираха за следващ път, че е значимо какви хора биват избирани за народни представители и потвърдиха, че Народното събрание не е място за шоумени и дилетанти, които не знаят защо са определени и по какъв начин действа законодателния орган. Ето за какво НФСБ предлага листа, включваща потвърдени експерти от разнообразни общини в бургаския избирателен регион. Представяме ви част от тях.

Водач на листата е Христиан Митев, приключил компетентност „ Право “ в БСУ. От 2009г. до 2014г. е юрист на Национална телевизия СКАТ. Съучредител е на Политическа партия НФСБ и Зам. ръководител на партията. В интервала 2011-2014 година е общински консултант от групата на НФСБ в Бургас. Народен представител в 43 и 44 Народно събрание, зам.-председател на Комисията по правни въпроси в 44-ия парламент. Носител на премията „ Икономика на ярко “ през 201 година за законодателна самодейност ограничаваща сивата стопанска система и подобряваща бизнес средата.

Втори в листата на родолюбивата групировка е представителят на гражданската квота Радослав Петков. Петков е магистър по „ Екология и запазване на околната среда “ в университет „ Проф.д-р Асен Златаров “. Управител е на компания обвързвана с търговия на коли. Има опит в локалното самоуправление, като един от най-активните и забележими общински съветници в Общински съвет Бургас.

Трети е инж. Иван Кузманов, представител на община Камено в кандидатската листа на НФСБ. Той е приключил Русенския университет, компетентност „ Поддържане и ремонт на автотракторната техника “. Носител на две сребърни и едно бронзово отличие на републикански студентски шампионати по битка. Един от крупните аграрни производители в района. Известен донор с присъединяване в голям брой благотворителни дела, за което е и номиниран за Личност на годината в класацията на уеб страницата Флагман. Той е измежду учредителите на НФСБ, бил е Областен координатор на партията за Бургас, а понастоящем е ръководител на общинската конструкция в Камено.

На четвърта позиция е различен представител на юридическата специалност Антон Стоянов. Той е магистър по право. Работил е като юрист в разнообразни търговски сдружения, а от 2003г. до този миг работи като юрист. През интервала 2005г. – 2019г. е член и зам.-председател на Районна изборна комисия и на Общинска изборна комисия - Бургас.

В листата под номер шест е Боян Дяков. Завършил семестриално Нов български университет в гр. София със компетентност „ Администрация и Управление “, модул „ Публична Администрация “. Повече от 12 години се занимава с частен бизнес в областта на търговията. Преминал е образование за лекторство през 2014г. От 2019г. е общински консултант от НФСБ в Общински съвет - Бургас. Владее британски и френски език.

Седми е инж. Димитър Вълев, представител на община Карнобат.

На осма позиция е Ивайло Вагенщайн. Той е с три висши образования, приключил е специалностите „ Ядрена енергетика ”, „ Комуникация и електронизация на възобновими енергоизточници ” и „ Съдебно-инженерна техническа експертиза и техническа сигурност ”. В момента се занимава с частен бизнес. Има опит в локалната власт, като от 2011г. до 2015г. е бил общински консултант в община Оряхово, а от 2011г. до 2013г. е ръководител на Общинския съвет. От 2015г. до 2019г. е общински консултант от НФСБ в Бургас, понастоящем още веднъж е член органа на локално самоуправление в града.

Десета е Диана Славчева. Завършила бакалавърска степен по предучилищна педагогика в Шуменския университет и магистърска степен по логопедия в БСУ. Работила е във вестниците – „ Народна юноша “, „ Пулс “, „ Черноморски фар “ и „ Десант “, понастоящем е виновен редактор на уеб страницата Десант. Собственик на издателство „ Делфин прес “. Автор на две книги и научни публикации в региона на логопедията и краезнанието. Носител на почетното отличие за национализъм „ Николайда Цанева “. Диана Славчева се изявява сполучливо и като поетеса.

Още един представител на журналистическата специалност е показан в листата на НФСБ под номер единадесет - Севдалина Пенева. По обучение лингвист. Разследващ публицист, основен редактор на националния седмичник „ Десант “ от 2010 година до 2016 година, сега – основен редактор на районния офис на ТВ СКАТ в Бургас. Журналист на годината за 2007 година на Българската асоциация на районните медии.

Дванадесети е Вълчо Чайков, представител на община Малко Търново, разрастващ сполучлив бизнес в региона на туризма.

На тринадесета позиция е доктор Даниела Радева. Работи и живее в гр. Поморие. Завършва висше здравно обучение в гр. Варна. От 20 години е общопрактикуващ доктор. Има опит в локалното ръководство като общински консултант от НФСБ в Общински съвет - Поморие в интервала от 2015г. до 2019г.

Ивайло Стаматов е четиринадесети. Има приблизително особено обучение. Член е на Управителен съвет на Сдружение с нестопанска цел Футболен клуб „ Нефтохимик “ Бургас. Има опит и в Общинския съвет на Бургас през мандат 2007 – 2011г.

На петнадесета позиция еоще един представител на мерената тирада поета Янчо Милев. Милев е прочут и като разпален риболовец.

Седемнадесети е Георги Ваташки. Магистър по „ Средновековна история “. Бил е част от екипа на флагмана на патриотичния щемпел – вестник „ Десант “. Работил е като систематичен админ и шеф на компютърна компания. В момента е компютърна поддръжка и експерт продажби в огромна частна компания.

На последната деветнадесета позиция, само че не и по значимост за бургаската конструкция на НФСБ, е Марияна Лефтерова. Тя езавършила бакалавърска степен по „ Индустриален мениджмънт “ в Бургаски свободен университет. От 2011 година работи в ТВ СКАТ. Секретар е на Националната контролна комисия на НФСБ.

Важно е освен кой избираме, само че и за какво. Тези почтени български родолюбци, в случай че бъдат определени, ще се борят за: 

1. Въвеждане на необлагаем най-малко в размер на една минимална работна заплата за възнагражденията по трудови и цивилен контракти.

2. Намаляване на Данък добавена стойност на 5 % за сметките за ток за семействата и за бизнеса.

3. Ваучери за възнаграждение на сметките за ток за енергийно небогати семейства.

4. Забрана за прекъсване на тока и парното през отоплителния интервал.

5. Продължаване на енергийни обезщетения към българските компании.

6. Въвеждане на нулева ставка на Данък добавена стойност за медикаментите.

7. Актуализиране на всички пенсии.

8. Реална битка с корупцията във всички сфери на публичния живот.

9. Защита на обичайното българско семейство и фамилни полезности.

10. Недопускане на Движение за права и свободи в ръководството на България.

На втори октомври изберете НФСБ с номер 8 в бюлетината за заслужен живот в просперираща България!
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР