Вероятно всеки истински любител на залозите помни първите си стъпки

...
Вероятно всеки истински любител на залозите помни първите си стъпки
Коментари Харесай

Важната стъпка преди свободно теглене на пари: Верификация в efbet - как се прави

Вероятно всеки същински фен на залозите помни първите си стъпки в тази тенденция - дали онлайн, дали по " старомодния " метод. С развиването на технологиите към този момент е обикновено да се вършат залози и това не изисква никакви старания и доста по-малко време.

С въпросния прогрес обаче се развиват и схемите за измами и злоупотреби. Поради тази причина, колкото и да е досадно за всеки новорегистриращ се, има спомагателна стъпка, откакто към този момент е основан акаунтът. В този материал ще бъде обяснено по какъв начин да верифицирате акаунта си в efbet .
Най-лесният път към верификация на акаунт в efbet
След направената регистрация би трябвало да потвърдите и активирате акаунта си от известието, което сте получили на дадения от вас имейл. Щом това бъде сторено, вие ще можете да залагате. Големият минус обаче е, че няма да имате опция да теглите вашите средства - не и преди финалната стъпка.

Трябва да верифицирате акаунта си - еднократна процедура за спомагателна сигурност и потвърждаване на самоличността ви - н апълно наложителна . За задачата ще би трябвало да употребявате някой от следните документи за идентичност - персонална карта, шофьорска брошура или паспорт.
Какво е нужно за верификацията на акаунта?
Ще би трябвало или да ползвате сканирано копие на документа за идентичност, или просто да снимате документа от двете страни (в този случай би трябвало да внимавате и фотосите би трябвало да са с положително качество, с цел да се разчитат всички данни). След като това бъде сторено, би трябвало да ги изпратите на имейла на екипа за поддръжка на efbet.
efbet ревю – бонуси/функционалности/залози/предимства
Една от огромните бетинг компании в България, към този момент с над 30 годишна история, несъмнено стои зад непокътнатата комерсиална марка efbet –...
Прочети повече
Имайте поради, че колкото по-разбираемо го извършите, толкоз по-бързо процесът ще приключи. За тази цел можете да озаглавите известието " Верификация на акаунт " и още един път да сте сигурни, че всички данни се разчитат безпроблемно.

Ако това е налице, най-вече до 24 часа процесът по верификация ще бъде изцяло приключен (ще бъдете известени) и ще можете да теглите средствата си и да ползвате изцяло свободно акаунта, като повече няма да ви се постанова да минавате през този развой. Възможно е и верификацията да бъде доказана единствено за няколко часа.

ВАЖНО ! Имайте поради, че компанията има право да оперира с персоналните ви данни и те по никакув метод не са застрашени!


Какво се случва при сбъркана верификация в efbet?
Ако има някаква липса, някое изискване не е изпълнено, документът не се разчита четливо и при други проблеми - от efbet ще се свържат с вас. Възможно е и за инспекция на адрес да ви бъдат поискани сметки за вода или ток да вземем за пример.
Бонус 3х500 лв. с efbet лига: Ще продължи ли възходът на Левски?
Кръгът в българската efbet лига ще бъде затворен в понеделник вечер, когато Левски посреща Ботев (Враца) на стадион " Геор...
Прочети повече
Важно конкретизиране е, че не би трябвало да сте спокойни, в случай че не се получи верификацията. Бъдете спокойни - от efbet ще ви обяснят какъв е казусът и всичко ще бъде конкретизирано. Винаги можете да употребявате и чата онлайн или да позвъните на телефон, с цел да получите незабавна помощ.

Нашият съвет към вас е да не изчаквате процеса за верификация и да не го отлагате за " когато се наложи " (например при теглене). След регистрацията можете мигновено да се заемете и с верификацията, с цел да знаете, че малко по-късно ще можете напълно и умерено да се насладите на всичко това, което efbet предлага.
Защо е нужна верификацията? 
Верификацията е належащ развой както за букмейкъра, по този начин и за потребителия. Благодарение на нея, опциите за измами с персонални данни са нулеви, а сметките са оптимално предпазени. Букмейкърът пък има доста съществени правила и закони за осъществяване, а верификацията е наложителен развой, който би трябвало да извършва. 

За всякаква друга информация по отношение на българския
букмейкър, вижте изчерпателното ревю на efbet - коефициенти, пазари, залози, функционалности

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР