В Купата на Италия падат все повече неизвестни и е

...
В Купата на Италия падат все повече неизвестни и е
Коментари Харесай

Госпожата и богинята с коварни дуели, но ще гледат и в чуждата паница

В Купата на Италия падат от ден на ден незнайни и е време за още две такива. Аталанта се изправя против Фиорентина в четвъртък (10 февруари) от 19:00 часа българско време, а три часа по-късно Ювентус против Сасуоло, като спечелилите от тези два четвъртфинала ще оформят и втория полуфинал.

При последната среща сред Сасуоло и Ювентус " бианконерите " изгубиха с 1:2, тъй че би трябвало да внимават против този подъл противник. Коефициентът на efbet за триумф на " остарялата госпожа " в постоянното време е 1,50, до момента в който за победа за Сасуоло е 6,40 (равенството е оценено на 4,80).
Ювентус - Сасуоло: Головете нямат край
В серия от цели пет следващи директни дуела сред тези противници и двата тима съумяват да се разпишат. Последно е паднал един гол в съперничеството им преди цели 11 мача, или на 11 март 2016 година. След този мач са паднали внушителните 44 попадения, което прави приблизително по четири на среща.

Коефициентът на efbet да паднат над 3,5 попадения и в този дуел сред тях е 2,60, до момента в който за под 2,5 е 2,40. Ставката пък за това и Ювентус, и Сасуоло да си отбележат в постоянното време е 1,80, до момента в който за няма гол/гол е 2,10.
Аталанта жадува късмет за реванш против Юве и втори следващ финал


Аталанта е огромният любимец в мача против Фиорентина, като коефициентът за " богинята " е 1,85, до момента в който за триумф на " виолетовите " е 4,30. Равенството в постоянното време пък е оценено на 4,20, само че е пределно ясно, че ремито няма да е финален свършек на този конфликт.

Ако се стигне до този процес, ще последват две продължения по 15 минути, а в случай че и в тях не падне попадение, то тогава изходът от този двубой ще бъде решен след осъществяване на дузпи. Разбира се, това важи и за конфликта сред Ювентус и Сасуоло.

Прогнозите на анализаторите са за полуфинал сред " богинята " и " остарялата госпожа ", макар че надали някой всред тях би имал срещу да срещне по-лекия вид, в случай че се класира за идната фаза. Да не забравяме обаче, че точно тези два гранда играха финала през предходната година и " бианконерите " могат да срещнат жестокото предпочитание за отплата у съперника.

Коефициентът на efbet развръзката на Аталанта - Фиорентина да настъпи след продължения и гол е 5,60, а за дузпи - 8,60. Съответно ставките за Аталанта да продължи напред без строго избран метод на класиране е 1,45, а за това Фиорентина да отиде на полуфинала е 3,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР