Той упорстваше и бе на косъм да го арестуват Здраво

...
Той упорстваше и бе на косъм да го арестуват Здраво
Коментари Харесай

Изгониха от секция в жк „Меден рудник“ много пияния Янчо

Той упорстваше и бе на косъм да го арестуват

Здраво подпийнал бургазлия се опита да гласоподава в СИК 137 в СУ „ Константин Петканов “ в жк „ Меден рудник “. Янчо Стойчев призна, че по-рано денем пристигнал и даже седнал пред машината, само че твърди, че гласът му не бил зачетен.

Очевидно той е създавал проблеми на членовете на изборната администрация и се наложило те да извикат полиция. 

Янчо е изведен пред вратите на учебното заведение и му е издадено предписание да не тормози повече членовете на Комисията. 

Около 18 ч. той се опита още веднъж да се върне, защото, по думите му, гласът му бил „ заличен “. На входа го спря служител на реда от Четвърто районно управление (на МВР) и му сподели, че няма да го допусне, защото е във очевидно нетрез тип. Янчо обаче твърдеше, че му няма нищо, бил изпил единствено „ една ракия “. Наложи се да бъде извикан патрулен автомобил, който да откри дали бургазлията от жк „ Меден рудник “ фактически е използвал алкохол. 

Вижте какво стана при инспекцията:

 



Оказа се, че Янчо е с 1,95 промила, а съгласно изборното законодателство до пространствата за гласоподаване не се позволяват лица с над 0,5 промила. 

Междувременно от Комисията описаха пред Флагман.бг, че Янчо е влезнал в стаята и първо желал да гласоподава с бюлетина. След като му е обяснено, че е невероятно, той вдигнал скандал. В последна сметка го убедили да гласоподава с машина. Упражнил вота си, даже пуснал контролната квитанция в кутията, само че се сетил, че желае да гласоподава и преференциално и изискал наново да упражни правото си на избор. Това, несъмнено, му било отказано. След което, по думите на членове на Комисията, Янчо вдигнал огромен скандал. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР