Терапия с евкалипт и правилната температура на водата могат да

...
Терапия с евкалипт и правилната температура на водата могат да
Коментари Харесай

Съвети за борба с акнето от холивудския козметик Ол Хенриксен

Терапия с евкалипт и вярната температура на водата могат да създадат чудеса с кожата ни.

Датксият козметик Ол Хенкриксен има цяла гама артикули за оправянето с всеки кожен проблем, само че в случай че нямаме опция да си ги купим, можем да пробваме тези няколко негови трика.

Терапия с евкалипт

Благодарение на антибактериалното си деяние маслото от евкалипт е съвършен избор за битка с акнето, а в същото време ще ни подейства лечебно.

“Винаги стартирам процедурите си в спа центъра с парещ компрес с евкалипт, който импортирам от Бразилия. Пускам нежна музика и споделям на клиентите си да дишат надълбоко и да се провиснал ”, споделя Ол и ни дава концепция за идната ни домашна терапия.

За да пресъздадем същия резултат, можем да накиснем забрадка в умерено топла вода с няколко капки масло от евкалипт и да я сложим на лицето си след разчистване. Използвайте момента за къса терапия, която да ви успокои от напрежението и останете с компреса върху кожата си за десетина минути, през които мисълта ви да почине.

Опознайте кожата си

Хенриксен предизвестява, че кожата ни непрекъснато претърпява промени поради редица фактори като храната, която консумираме, външния въздух, равнището й на хидратация и още. Затова съгласно него е значимо да наблюдаваме всяка една такава смяна и да следим кое по какъв начин въздейства на кожата ни.

По тази причина той кара всички свои клиентки най-малко един път седмично да застават на добра светлина с огледало, може и увеличително, с цел да ревизират какво е положението на кожата им.

Този обред е изключително подобаващ, в случай че изпробвате нов вид козметика. Наблюдавайте дали тя работи добре върху кожата ви, или провокира нежелана реакция.

Намалете температурите и забавете темпото

Начинът, по който нанасяте продуктите, може да е по-голям от самите артикули, има вяра Ол. Затова той поучава да внимаваме всякога, когато съблюдаваме бюти рутината си.

Козметикът поучава да измиваме лицето само с хладка вода и в никакъв случай с гореща, тъй като тя доста елементарно може да дехидратира и навреди на кожата.

Също по този начин съгласно него е значимо да оставяме всеки артикул да подейства за една минута, преди да нанесем различен. Когато нанасяме да вземем за пример хидратиращия крем, си направете дребен масаж на лицето за половин минута, а по-късно го оставете да подейства най-малко още 60 секунди и чак по-късно, нанасяйте различен артикул.

Удобни и съсредоточени, beauty продуктите-барове заслужават вниманието ни

Козметиката, която ни е нужна тази пролет

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР