И звездите пропускат някои правила в гримирането Абсолютно наясно сме, че

...
И звездите пропускат някои правила в гримирането
Абсолютно наясно сме, че
Коментари Харесай

10 грешки в грижите за красотата

И звездите пропущат някои правила в гримирането

Абсолютно наясно сме, че едно Miss Bloom момиче сигурно знае по какъв начин да се оправи с грима. Но от време на време в суетата си пропущаме елементи, които скапват положителното усещане и привидно дребния пропуск в грижите за хубостта ни може да бъде пояснен като демонстрация на неприятен усет. Затова ще ти помогнем да избегнеш вероятните неточности.

Разлика лице и шия
Виждали сме го и при звездите. Забравят, че лицето на дамата е… до деколтето й в това число! Ако оставиш разлики в нюансите на тена на лицето и шията, съсипваш илюзията за изрядност. За да избегнеш тип като за бал с маски, не забравяй да нанесеш декор дьо загар и по шията, до деколтето.
Твърде дълга коса
Да, дългата коса е много секси. Но не и прекомерно дългата. Дължина до сутиена е супер, коса, покриваща и дупето – не. (Особено в случай че за задачата си си помогнала с екстеншъни…) 
Видим силует на устните
Честа неточност – линията на устните е по-тъмна от тена на лицето или от червилото. Няма потребност, всички знаем къде са устните. Ако въпреки всичко искаш да ги очертаеш, избери колорит, който пасва на червилото.
Гримиране на обществено място
Всъщност въобще не е впечатляващо да си пилиш ноктите пред другите. Дейности като пилене, лакиране, сресване или пудрене би трябвало да си останат зад затворената врата. Или най-малкото в стая, в която има единствено дами.
Бронзиращи артикули
Целта на бронзантите да създадат кожата ти “докосната ” от слънцето, не препечена с оранжев нюанс вид пиле на грил. Не прекалявай с този вид козметични артикули, нанеси едвам създадеш натурален искра.
Назъбен маникюр
Изгризаните нокти и обеленият лак не са приятна панорама. Разбираемо е, че нито един лак не може да остане постоянно на ноктите, само че в случай че нямаш време да нанесеш нов пласт, щом стартира да се бели, по-добре го махни напълно.
Дълги, извити нокти
Средна дължина, завършени добре и лакирани в подобаващия цвят нокти са супер женствени. Прекалено дългите нокти обаче не са добър избор.
Спиралата
Дългите, черни мигли са изкусителни… само че натрупването на серпантина провокира противоположен резултат.
Очната линия
Впечатляваща или отблъскваща – очната линия може да бъде и двете. Особено в случай че използваш течна. Тя изисква много процедура пред огледалото, с цел да се реализира замайващ резултат. Разкривената линия, или нетрайната, която след няколко часа стартира да се напуква и излющва, няма да способства нищо за женствеността ти, повярвай ни.  
Сенките
Когато избираш цветовете, заниманието е наложително, само че въпреки всичко си намерения преди да ги нанесеш. Прекалено светли, прекомерно тъмни, подхождат ли ти, не са ли прекомерно ярки?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР