Те са двама бащи и 11-годишно момче, което мисли разумно

...
Те са двама бащи и 11-годишно момче, което мисли разумно
Коментари Харесай

Семейна сага: Синът на Димитър Рачков се оказа с двама бащи

Те са двама татковци и 11-годишно момче, което мисли рационално като възрастен човек. Димитър Рачков-младши е плод на любовта сред фамозния комедиен артист Димитър Рачков с хубавата и надарена Христина Апостолова, написа в. "Уикенд ".

Преди години момченцето гладко преодоляло шока от раздялата на биологичните си родители и когато майка му заживява с новата си обич — продуцента Евтим Милошев, приело пастрока си като собствен втори татко. Нещо повече. Малкият Митко е звезда в хитовия лекарски сериал „ Откраднат живот”, чийто основател е точно доведеният му татко, а баща Рачков получава дребна роля на безконтролен мъж, който оставя момчето си в обществен дом и то по-късно е осиновено от основната сестра Жекова (пресъздавана от Мартина Вачкова).



„ Тази роля е направена тъкмо за мен”, радва се дребният артист, който самичък си издействал ролята след известни молби към продуцента. Радостта му обаче, беше за малко.

Идилията е помрачена от противен факт. Димитър Рачков-младши, който учи във френския колеж, е влошил триумфа си в учебно заведение, откакто получил ролята в сериала. Явно уговорките в „ Откраднат живот” и изтощителните фотоси са взели от времето, належащо му да учи и да написа прилежно домашните си.



Семейният съвет, т.е. любовния триъгълник Рачков, Христина, Милошев се събирал и след къси диспути тримата родители решили краткотрайно да замразят ролята на героя му, до момента в който оценките в бележника на детето не се подобрят.

Това че Евтим Милошев отглежда сина на тогавашния си противник Димитър Рачков няма никакво значение, тъй като връзките сред двамата татковци са другарски и ведри, изключително когато става дума за положителното на техния наследник.

Тъй като първите серии на "Откраднат живот " са били снимани авансово, неналичието на дребния Митко ще се усети на по-късен стадий от действието в сериала.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР