Според клюката Мария Игнатова окончателно е натирила мъжа си Ивайло

...
Според клюката Мария Игнатова окончателно е натирила мъжа си Ивайло
Коментари Харесай

След като изгони Нойзи: Ще се събере ли Мария Игнатова с Митко Рачков?

Според клюката Мария Игнатова дефинитивно е натирила мъжа си Ивайло Цветков-Нойзи от вкъщи си

На русокоската й писнало да го устоя, да го води по почивки, а интелектуалецът да я срами, като кара пийнал. След като го пипнаха, че кара пийнал колата си, стана ясно, че той има съществени проблеми с пиенето.

Заради което Мария събрала багажа му от първокласния си дом в „ Драгалевци “ и го изгонила. Според осведомени тя обмисляла разновидността в скоро време да подаде и молба за бракоразвод.

Игнатова към този момент изгубила уважението към благоверния си и си тормозила, че той ще срине имиджа й.

Не стига, че Нойзи живееше в нейната къща и не даде лев за ремонта, а той се поел напълно от водещата на „ Игри на волята “, само че и я посрамил с постъпката си. Къщата й се прави оценка за половин милион, като тя й е подарена от нейната майка.

За да се теши от самотата, Мария Игнатова си взела котка. Тя има още един провален брак с ресторантьора Петко Димитров, от който има наследник. Момчето й е младеж и живее съвсем напълно при баща си.

Покрай работата си Мария Игнатова стоплила връзки и с някогашния си другар Митко Рачков. С него живяха под един покрив над седем години.

В момента и двамата са сами, като комика се раздели с някогашната си Анита Димитрова, която се ожени за различен и чака бебе.

На този стадий обаче Димитър Рачков нямал желание да прибере още веднъж Мария при себе си, тъй като се наслаждавал на свободата и на персоналното си време.

 Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР