При все, че вече измина година от появата на малкия

...
При все, че вече измина година от появата на малкия
Коментари Харесай

Синът на Иво Аръков отбеляза първия си рожден ден

При все, че към този момент измина година от появяването на дребния Тео на бял свят, Иво Аръков към момента пази ревниво лицето му и до момента не го е показвал в общественото пространство. Появявали са се снимки, само че най-вече в тил. На 9 май синът на артиста означи първия си рожден ден и по този мотив получи поздравления от родителите си.

 

„ Честит първи рожден ден, сърчице мое! Всеки ден с теб е магия, обич, благополучие, смисъл. Ти си най-големият ми подарък. Благодаря ти за всичко. Съвършен си. Обичам те с цялото си сърце! “, написа майката Габриела Николаева.

 

Макар да е едвам 21-годишна, тя доста бързо привикна с новата си роля и в този момент се оправя чудесно с нея. Близките на хубавицата останали много сюрпризирани, когато им съобщила, че чака дете. Родителите й се надявали, че първо ще приключи висшето си обучение и едвам по-късно ще основава семейство, само че Габриела избързала с тази значима стъпка. Тя била толкоз влюбена в Иво, който от дълго време копнеел за бебе, че се навила да му роди. Голямата разлика във възрастта им не я смущавала – към този момент се разбирали отлично и нямали несъгласия.

 

Аръков има един брак зад тила си и не възнамерява отново да се дами, въпреки че приятелката му го подари със наследник. Преди няколко години той се обвърза публично с рускинята Евгения Брауни делеше един покрив с нея в Лондон, само че за жалост, тя умря ненадейно през 2021 година, а събитията към гибелта й са неизяснени и до през днешния ден. Иво е признавал, че непредвидената й гибел е най-голямата контузия в живота му.

 

Известно е, че хубавицата е била от богато семейство, а и самата тя е печелела добре от работата си като правист. Запознати настояват, че Жени и Иво не са имали предбрачен контракт, по тази причина той е наследил част от парите и парцелите, които тя е придобила по време на брака им.

 

Прави усещане, че в този момент Аръков показва разточителен метод живот и постоянно се кичи с дизайнерски облекла и аксесоари. Той ремонтира и визията си. Артистът подмени естествените си зъби с по този начин модерните фасети, за които брои близо 20 бона. Той имаше леко деформиране на резците, което искаше да оправи, само че, за жалост, и новата му усмивка никак не е съвършена. Актьорът разгласява в обществената мрежа фотография с жена си Габриела и бебето им, само че вниманието на почитателите беше приковано най-много от зъбите му. „ Като на кон са! ", разяснява се в обществената мрежа.

 

Суетният Иво може и да съжалява, че си е направил конски зъби, само че към този момент е късно. Той не разяснява къде си е слагал фасетите, а интернет консуматори го съпоставят с Благо Джизъса.

 

Аръков и различен път е отнасял отрицателни мнения по отношение на визията си. Преди няколко години той тежеше близо 30 кила от горната страна. Артистът въобще не приличаше на себе си и споделяше, че се е ошишкал поради роля. За благополучие, с воля и непримиримост съумя да смъкна насъбраното.

„ Бях 110 кг, в този момент съм 80. Спазвам прецизен хранителен режим и упражнявам постоянно. Имам мощна воля и доста бързо стопих непотребните тлъстини “, разказвал е екранният Младен от сериала „ Съни бийч “. В момента той е в чудесна физическа форма.

Инфо: Уикенд

Тагове: Иво Аръков Габриела Николова актьор син дете рожден ден Евгения Брауни
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР