Ще постигнеш идеалния вид на устните си, ако използваш тези

...
Ще постигнеш идеалния вид на устните си, ако използваш тези
Коментари Харесай

Идеалното червило върху устните

Ще постигнеш идеалния тип на устните си, в случай че използваш тези няколко трика.

Колко ли пъти си купувала червило, което си хвърляла неупотребявано. Нетрайно е, не овлажнява, прекомерно мазно е, не е наситено и какво ли още не. Цветът не ти е паснал е най-честото опрощение.

Е, добре. Ние ти предлагаме няколко хитринки, с които ще подобриш типа на червилото върху устните си.

По-дълготрайно червило
За да запазиш цвета върху устните си по-дълго време, нанеси върху тях безпристрастен молив преди да сложиш и червилото. Ще предотвратиш твърдите линии от молива, в случай че потъркаш върха в дланта си, с цел да го затоплиш. За още по-сигурна продължителност и съвършен цвят, нанеси червилото, по-късно стисни с устни кърпичка, нанеси още един пласт и още веднъж “захапи ” кърпичката, с цел да попиеш непотребните мазнини. Това ще придаде по-естествен тип.

Придай форма устните си

Създай заблуда за съвършено завършени устни без да ги очертаваш с молив. За задачата използвай коректор. Нанеси малко от него единствено посредством потупвания на цепката на върха на горната джука.

Използвай пудра за идеални нюд устни
Първо нанеси бледорозова пудра, по-късно транспарантна от горната страна за основаване на матиращ резултат.

Праймър за устни
Подобно на пудрата, в случай че в действителност ти харесва цвета на червилото в гилзата, само че на устните ти то се трансформира, използвай декор дьо загар. Тънък пласт декор дьо загар, играещ ролята на основа, ще “обезцвети ” устните ти и резултатът ще е цвят, който виждаш в стикчето на червилото.

Открий идеалното розово
Сигурно, сходно на доста други нюанси, си изхвърляла и един куп розови червила, тъй като не успяваш да откриеш подобаващото за теб. Има един простоват трик, с цел да откриеш идеалното за твоята кожа розово червило – то е като цвета на венците ти, не по-светло, нито по-тъмно.

Създавай свои нюанси

Не се притеснявай да експериментираш – в случай че пробваш да смесиш червилата, които не искаш да носиш независимо, може и да създадеш сама своя обичан цвят. Топъл колорит ще придадеш на всеки цвят червило, в случай че нанесеш тук-там малко златен глос.

Виж още:
Край с дългите нокти!
11 съвета за по-бляскава кожа
Пролет! В маникюра
Как се отразява захарта на кожата ти?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР