Съобщава се, че Китай е хакнал Министерството на отбраната, предизвиквайки

...
Съобщава се, че Китай е хакнал Министерството на отбраната, предизвиквайки
Коментари Харесай

Китай „хакна Министерството на отбраната“ в голямо нарушение на данните, разкривайки имена и банкови данни

Съобщава се, че Китай е хакнал Министерството на защитата, предизвиквайки огромно нарушаване на данните, разкривайки имена на чиновници и банкови данни.

Депутатите би трябвало да бъдат осведомени на следващия ден за доста нарушаване на данните, ориентирано към обслужващия личен състав посредством системата за заплати на Министерството на защитата, оповестява Sky News. Въпреки че държавното управление към момента не е посочило страната, която стои зад пробива, скорошни отчети допускат, че това е китайската страна.

Растат обвинявания против страната за голям брой опити за хакване, ориентирани към чиновници на Министерството на защитата, в това число както сегашен личен състав, по този начин и ветерани. Твърди се, че пробивът е бил ориентиран към система за заплати, разкривайки имена и банкови данни на чиновници в счетоводните книги на Министерството на защитата. Министерството на защитата увери чиновниците, че всички заплати ще бъдат изплатени както нормално този месец, и увери личния състав, че ще получи бърза поддръжка и съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР