Протестът на земеделците има основание. Аз съм солидарен с тях.

...
Протестът на земеделците има основание. Аз съм солидарен с тях.
Коментари Харесай

Джамбазки: Не сме ли пълноправно в Шенген, не сме и в ЕС

„ Протестът на земеделците има съображение. Аз съм взаимен с тях ”. Това сподели в студиото на „ Събуди се ” евродепутатът Ангел Джамбазки.

„ За мен българският интерес е преди всичко. Би следвало да е по този начин и в Европа. Ти не можеш да окажеш помощ на другите, в случай че твоите хора страдат. Не можеш да си взаимен с никого, в случай че твоите фермери банкрутират. Не можеш да се борил за околната среда, в случай че нямаш храна на масата ”, безапелационен е той.

Евродепутатът разяснява и вътрешнополитическите тематики. Според него ротацията е „ безпринципно съглашателство на хора, които се вкарваха по пандизите, биха се, а в този момент са обединени единствено и единствено да са на власт ”.

Джамбазки разяснява и Шенген. По думите му страната ни би трябвало да каже на Австрия, че не може да се употребява от съдействието с НАТО, тъй като не е член на Алианса. „ След като вие ни държите, станете от този стол ”, сподели още евродепутатът. Той беше безапелационен, че „ до момента в който България и Румъния не са пълноправно в Шенген, не сме пълноправно и в Европейския съюз ”. Те не са солидарни с нас, безапелационен е Ангел Джамбазки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР