Познавали ли сте някога някого, който изглежда превъзходен във всичко,

...
Познавали ли сте някога някого, който изглежда превъзходен във всичко,
Коментари Харесай

Зодиите, които превръщат в злато всичко, до което се докоснат

Познавали ли сте в миналото някого, който наподобява великолепен във всичко, което опита? От изкуството през спорта до бизнеса, те просто имат нещо особено, което ги слага една крачка пред останалите. Вроденият гений може да наподобява генетичен или даже инцидентен, само че може ли вместо това да има нещо общо със звездите? Повечето астролози биха дали отговор с изрично „ да “.

Нека разгледаме по-подробно кои зодиакални знаци като че ли трансформират всичко, до което се допрян, в злато:

Близнаци

Близнаците са отворени и непредубедени, което може да им помогне в устрема им да завладеят неразучена територия. Те по своята същина схващат концепцията за „ мозъка над материята “ и няма да си слагат ограничаващи вярвания, когато опитат нещо ново. Ако сте Близнаци, евентуално сте били наричани управител, който има силата да въплъщава каквато и сила да изисква дадена обстановка. Това, дружно с несравнимо възприятие за комизъм, е звездна композиция, когато става въпрос за триумф. Близнаците рядко изоставят план и виждат трудностите като благоприятни условия за разширение - съвет, от който всички можем да се възползваме, когато става въпрос за асимилиране на нови умения.

Стрелец

Огнените Стрелци нормално са много безстрашни, тъй че скачането към ново занимание или предопределение става елементарно с позитивна вероятност. Поради образованието си по време на осъществявания с завършения живот, те усвояват разнообразни езици, религии и философии по пътя си. Докато приключенията са склонни да намерят Стрелец, те също не могат да не го търсят. Когато търсите нови пътища, с цел да добавите детайл на оригиналност и неспокойствие към всекидневието, възможностите са огромни да намерите нови умения по пътя. Известно е, че Стрелецът разрушава ограничаващата обвивка на това, което се възприема като невероятно, показвайки ни нови висоти, които преди не сме могли да проумеем. Стрелците пътуват леко, вътрешно и външно, и без този багаж да им тежи, те са в действителност свободни да изследват както земното кълбо, по този начин и необятността на душeвността.

Дева

Девите са известни със своята организация, перфекционизъм, блян и увереност. По принцип, в случай че една Дева желае да реализира нещо, ще го направи и нищо не може да и попречи. От променливите знаци Стрелец и Близнаци може да се забавляват малко повече, до момента в който реализират задачите си, само че Девата не се уморява и евентуално ще бъде първа на финалната линия.  Девите са едни от най-независимите представители в зодиака и нямат време за разпръскване - което значи, че 100% от тази сила и фокус са приложени към техните желания. Въпреки че триумфът е голям за Девите, те са склонни да бъдат скромни и техните титли в действителност са за тяхно лично наслаждение, а не нещо, с което да се хвалят или да демонстрират пред другите.

Водолей

Като непрекъснат знак, Водолеят е решен да бъде смяната, която желаят да видят в света. Те са мощни в своята увереност и тяхната креативност е несравнима (може би като се изключи Риби). Тези качества са съвършената композиция за триумф, което значи, че Водолеят също влиза в листата на зодиакалните знаци, които наподобяват положителни във всичко. Въпреки че може да имат тип напук в себе си, тази характерност е по-скоро котва, която не разрешава на Водолея да се откаже прекомерно рано. Водолеите са тези, които вършат смяната и тяхната иновация може да им помогне да подходят към усвояването на ново умеене по метод, който никой различен не е правил. Знаците Водолей са страхотни бизнесмени и изобретатели, постоянно се занимават с бъдещето, а не с предишното.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР