Певицата Йорданка Христова най-накрая е решила да разкрие истината за

...
Певицата Йорданка Христова най-накрая е решила да разкрие истината за
Коментари Харесай

Йорданка Христова най-накрая ще признае всичко за Фидел Кастро

Певицата Йорданка Христова най-сетне е решила да разкрие истината за познанството си с Фидел Кастро. Естрадната легенда е решила да влезе в детайлности и да изплюе камъчето, което е заседнало сред зъбите и чака да бъде изхвърлено пред целия свят. 

Стана ясно по кое време и по какъв метод ще излезе истината за Данчето Христова и най-големия в Куба. Най-накрая тя ще признае имала ли е любовна спекулация сред двамата. 

Това ще се случи в нейната биографична книга, която ще се появи на пазара на нейния 80-ти празник на 10 септемари. Книгата се написа към този момент няколко години и буди заплашителен интерес още занапред.

Тя ще отдели особено място да опише детайлности за близостта си с Фидел Кастро. 

" Много се приказва за нашите връзки, в книгата ще има и за тях “, тайнствено дава отговор Христова на въпроса дали е огромната обич на кубинеца.

Кастро не един път се е срещал с изпълнителката, която има персонални посвещения от него на мини брошура, издадена от нейна другарка от Азербайджан. В момента певицата обмисля да направи финален концерт в Куба, защото повече от приятелите и към този момент си били отишли от този свят.

Освен Кастро Христова ще спомене и петричката пророчица Ванга, на която е била обичана изпълнителка.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР