Оказва се, че някои зодии биха искали да премахнат Коледа

...
Оказва се, че някои зодии биха искали да премахнат Коледа
Коментари Харесай

Тези зодии не обичат Коледа. От празниците винаги ги боли глава

Оказва се, че някои зодии биха желали да отстранен Коледа от календара. Това е време, което те намират за мъчно, стресиращо и дразнещо. за кого приказваме

Овен, Везни и Риби – зодии, които ненавиждат Коледа

Много зодии обожават Коледа. Това е обичаното им време от годината. Те с неспокойствие чакат идването на декември в продължение на доста месеци.

Обикновено още с настъпването на първите есенни дни те стартират да мислят по какъв начин ще украсят дома си за Коледа и с какви истински дарове ще изненадат околните си.

С огромно наслаждение подготвят и коледни ястия. Накратко, те са много луди по Коледа. Тази група включва, апропо, Близнаци, Лъв, Стрелец и Козирог.

Има и такива, които считат декемврийските празненства за същинско тестване. Те биха предпочели по това време да потънат в благословен зимен сън и да се разсънят тъкмо преди Нова година.

Особено изтощените от Коледа зодии са Овен, Везни и Риби.

Трябва да се означи обаче, че по Коледа ги безпокоят напълно други неща. се нервират на първо място от плачливото коледно въодушевление. Губят и положителното си въодушевление, тъй като би трябвало да се преценяват с упованията на близките. Като основни егоисти, те имат същински проблем с това. Предколедното бързане също ги вади от равновесие. За какво е врявата, раздразнени си мислят те.

Интровертните Везни и Риби са уплашени от годишното разпитване на любопитни членове на фамилията. Те в действителност не обичат, когато вниманието на всички е ориентирано към тях.

Колкото по-дълго мълчат обаче, толкоз по-голям интерес провокират. Те също ненавиждат да седят на масата за дълги интервали от време.

Според тях коледното пиршество би трябвало да завърши след два часа.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР