Общ проект на решение за това правителството да ускори процеса

...
Общ проект на решение за това правителството да ускори процеса
Коментари Харесай

Борисов, Петков и Пеевски искат по-бързо обновяване на запасите на армията

Общ план на решение за това държавното управление да форсира процеса по възобновяване на запасите на армията внесоха в Народното събрание ГЕРБ, " Продължаваме промяната " - " Демократична България " и Движение за права и свободи, оповестява " 24 часа ".

" Министерският съвет да форсира процеса по възобновяване на ведомствените военновременни ресурси на Министерството на защитата, представляващи оръжия, муниции, взривни субстанции и пиротехнически произведения, посредством замяната им с новопроизведени такива, включително и като предоговори периодите и количествата в подписания с " Вазовски машиностроителни фабрики " ЕАД контракт при съществуване на индустриални благоприятни условия на държавното обществено дружество за това ", гласи текстът. Сред вносителите са водачите на ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи Бойко Борисов, Кирил Петков и Мустафа Карадайъ, както и депутатите Делян Пеевски и Ивайло Мирчев от Демократична България.

В претекстовете си те показват, че огромна част от запасите на армията са създадени през 70-те, 80-те и 90-те години, а някои даже и по-рано, което ги прави остарели и даже рискови.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР