Няколко бързи ретуша ще възвърнат блясъка във визията ти Тежка нощ,

...
Няколко бързи ретуша ще възвърнат блясъка във визията ти
Тежка нощ,
Коментари Харесай

After-party след новогодишната нощ

Няколко бързи ретуша ще възвърнат блясъка във визията ти

Тежка нощ, а на сутринта (имаме поради обяд, схваща се) купонът продължава. Определено външния ти тип има потребност от малко ободряване. Ето няколко лесни трика, които ще ти оказват помощ да си върнеш привлекателното лъчение.

Освежи устните с няколко точки от нежно розово или прасковено (например, Stila Lip & Cheek Stain в цвят Passion Fruit), смесени с лек, ослепителен глос. Лицето светни с малко ослепителен, ярък руж или пудра. Тези леки блестящи нюанси ще осветят лицето, от което ще изглеждаш свежа и отпочинала.

Вторият вид да изглеждаш обаятелна е да избереш горещо розово за устните си. Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain в цвят Lovesick е идеалният колорит за случая. Със сексапилни устни в подобен обаятелен цвят не ти би трябвало друго с изключение на малко коректор, с който да тушираш забележимите следи от тежката нощ.

Не се притеснявй за косата. “Хвърчащото ” кокче е прелестен, нехаен и в това време гръмък метод да се оправиш с провалите в прическата. Просто направи кок без доста старания и въобще не се опитвай да вкараш в съвършен порядък хвърчащите кичури.

Виж още:
Горещ тренд: маникюр
Секси грим с очна линия! 2 от топ визиите за сезона
Лесна прическа за 5 минути

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР