Наблюдавайки последните политически процеси между първите две партии ставаме свидетели

...
Наблюдавайки последните политически процеси между първите две партии ставаме свидетели
Коментари Харесай

Станислав Балабанов, ИТН: Време е България да има стабилно правителство и работещ парламент

Наблюдавайки последните политически процеси сред първите две партии ставаме очевидци на един ефирен спектакъл, който е извънредно време да спре. Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria депутатът от ИТН Станислав Балабанов. По думите му резултатите от последната лидерска среща са нулеви.
Виждаме какъв брой умилително си благодарят тези, които арестуваха Борисов, а той от другата страна е преклонен и мил. Ако пък в последна сметка вземат, че се схванат двете политически партии, Има Такъв Народ ще бъде съпротива.
Станислав Балабанов, Има Такъв Народ

По думите му с дългите договаряния сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се губи скъпо парламентарно време. Продължаваме промяната се държаха като афектирани на българските жители, че не са първи на изборите и през последните седмици неодобряваха работата на Народното събрание, сподели още той.

Според Станислав Балабанов политиката „ напук “ би трябвало да спре, тъй като пред депутатите седят значими задължения, свързани с работата по приемане и смяна на закони. Време е България да има устойчиво държавно управление и работещ парламент, безапелационен беше той и съобщи, че в случай че Има Такъв Народ получи покана за среща, групата им ще откликне на нея. Това обаче не значи поддръжка непременно, сподели още Балабанов.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР