На 4 август Цветана Манева ще посвети изпълнението си в

...
На 4 август Цветана Манева ще посвети изпълнението си в
Коментари Харесай

Цветана Манева със специално изпълнение по време на спектакъл

На 4 август Цветана Манева ще посвети осъществяването си в спектакъла „ за любовта… “ на Варна и варненската аудитория във връзка званието „ Почетен жител на Варна “, с което беше отличена за значимия ѝ принос към театралния живот в града като артистичен шеф на Международния сценичен фестивал " Варненско лято ", както и за функциите ѝ в българските кино и спектакъл. От сцената тя ще се обърне към всички присъстващи в Летния спектакъл с първи думи във връзка тази изключителна чест.

Спектакълът „ за любовта… “, трансформирал се в театрално събитие на 2023 година, ще се придвижи в Летния спектакъл във Варна, където на фона на морето и приказна музика изпълнена онлайн, феновете ще могат се насладят на международните текстове на Яна Борисова и съзвездие от български артисти: Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Александър Сано, Дарин Ангелов, Филип Буков, Боряна Братоева, Христо Петков, Даниел Върбанов, Петър Антонов, Тодор Дърлянов и други. Специалното присъединяване ще вземе и водещият Николаос Цитиридис.

Спектакълът „ за любовта… “ среща текстовете на изключителната Яна Борисова - носителка на четири награди “ИКАР ” и три награди “АСКЕЕР ” за драматургичен текст и живото осъществяване на музиката на маестро Милен Кукошаров - притежател на премия “АСКЕЕР ” 2023.


Един удивително комичен и покъртително прям диалог за щастието, вълнението, ревността, копнежите и всичко, което в никакъв случай не посмяваме да изричаме, само че ужасно доста ни вълнува. И всичко това на фона на приказна музика, под намерено небе в компанията на морето.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР