На 1 април фирма Белани 84 ЕООД не на шега

...
На 1 април фирма Белани 84 ЕООД не на шега
Коментари Харесай

Пловдивският лидер за климатична техника Белани 84 отпразнува 13 години на пазара

На 1 април компания Белани 84 ЕООД не на смешка отпразнува своя 13 – ти рожден ден!

Екипът на компанията отпразнува с доста въодушевление празника, който продължи до ранни зори, като сподели, че с изключение на да работи настойчиво, може и да се забавлява. Не липсваха и изненади от чиновниците – измежду които торта с радостно обръщение, балони, колажи и доста фотоси.

Инж. Вельо Велев и Анета Антонова с доста старания и неизменност, поставят основите на огромния план, наименуван “Белани 84 " още през 2009 година

Въпреки всички компликациите, които светът претърпява от началото на 2020 година в здравословен и стопански проект, компанията съумява да се задържи над повърхността и да резервира своя екип от експерти ! Създателите на компанията Анета Антонова и инж. Велко Велев - постоянно положителни и с доста възторг не престават своята усилена работа, а доволните ни клиенти от своя страна, са най-голямата опора и мотор на компанията да продължава да прави това, което прави най-добре – да доставя качество, без аналог , за което им благодарим сърдечно!

“Миналата седмица си закупих климатик от компания Белани и останахме доста удовлетворени цялото семейство. Първо ни направи голямо усещане вниманието, което ни обърнаха и ни обясниха кой климатик е най-подходящ и преференциален за нас, а по-късно момчетата, които пристигнаха да инсталират самия климатик бяха също толкоз деликатни и дружелюбни. А най-много ни очарова бързината и точността, с която извършиха поръчката ни, а след монтажа момчетата си почистиха всичко, което напряко ни съкруши. Никоя компания, след себе си, след монтаж не си прави труда да почисти, а те го направиха. Благодарим Ви!!! Не бихме се поколебали да дойдем в бъдеще още веднъж при Вас! Пожелаваме Ви доста фирмен триумф и куп удовлетворени клиенти, като нас! “ – Никола Николов

Белани 84 ЕООД е водач на пазара за климатична техника в гр. Пловдив.

Основният предмет на активност на компанията: продажба, монтаж и сервиз на сплит и мултисплит климатични системи . От самото начало специализират в обслужването и сервизирането на всевъзможни модели и марки климатици, измежду които най – качествените и екологични на пазара .

Всичко, което инсталират, проектират и построяват дава отговор на най – високите стандарти за качество и сигурност. Поддържат огромни складови наличия климатици, конвектори, влагоуловители и бойлери .

По мотив рождения си ден и актуалните великденски празници Белани 84 ЕООД реши да провежда специфична промоционална акция на едни от най – продаваните им климатици.

Не пропускай да разгледаш специфичните оферти тук: РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР