Момичета и момчета, един от най-популярните влогъри у нас направи

...
Момичета и момчета, един от най-популярните влогъри у нас направи
Коментари Харесай

Култовият кичур остана в миналото: Мъци замина за Турция, присади си коса

Момичета и момчета, един от най-популярните влогъри у нас направи огромна и значима стъпка в живота си. Мъци качи в YouTube видео, което меко казано разбуни духовете.

Влогърът показа в последното си видео, че е взел решението да се раздели с паметния си кичур, само че всичко е с една концепция - присаждане на коса.

Виж още: Романтика на макс: Фейгин и Жорката си подариха специфична вечер 

" Ще ми вземат коса от местата, на които имам, присаждат я от горната страна на главата, само че откъм гърба ще имам нещо като плешиво леке, което ще се запълни след към 9 месеца ", сподели Мъци във видеото. Инфлуенсърът споделя фрагменти и от операционната стая, в която е стоял близо 5 часа, тъй като е кървял много след операцията. " Бяха ме натъпкали с инжекции, през няколко минути ми слагаха, всичко ми беше изтръпнало, главата ме боли доста, вие ми се свят на моменти ", сподели Мъци за първите моменти след интервенцията.

Виж още: РД в баровска конюнктура: Симона Загорова подвигна охолно празненство за дребната Галина

Периодът на възобновяване ще е дълъг, споделя Мъци. Първите 10 дни са сериозни, одобряват се антибиотици и други медикаменти и още идни процедури. Косата на Мъци ще стартира да пораства до 10 дни след интервенцията, а раничките ще са заздравяли. Ще има интервал, в който новата коса мощно ще опада, само че по-късно би трябвало да стартира естествения напредък. Една тогава ще стане ясно до какъв брой е сполучливо е минало всичко. Това се назовава " шоково косопад ", а до три месеца Мъци би трябвало да има естествена коса. 

Виж още: " Надмогвам страховете си всеки ден ": Пам Веледис по-откровена от всеки път, сподели има ли си гадже 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР