Много от вас се интересуват от класически хороскоп. Но, индианския

...
Много от вас се интересуват от класически хороскоп. Но, индианския
Коментари Харесай

Индиански хороскоп: Кое животно отговаря на твоята зодия

Много от вас се интересуват от типичен хороскоп. Но, индианския хороскоп, който е друг от класическата астрология, несъмнено е по-малко известен.

Позволява ни да открием нашите мощни и слаби страни и дефинира нашия темперамент. Основава се на сезоните и природата. В него има 12 животни, които са еквивалент на 12 вида персони.

Запознайте се с индийския хороскоп и проверете какво животно сте.

Индиански хороскоп: Животински знаци на зодиака

В индианския хороскоп, както и в класическата астрология, най-важното нещо е датата ни на раждане.

Позволява ни да определим какъв тип животно сме. Има 12 от тези животни и те също се назовават ​​тотеми.

Индианците вярвали, че във всеки човек има скрита, първична мощ, която се демонстрира под формата на животно.

В индианския хороскоп 12 животни подхождат на 12 тотема – видове персони. Датите на раждане, които дефинират принадлежността към избран скотски знак от зодиака, подхождат на датите в класическия хороскоп.

Проверете какво животно сте съгласно индийския хороскоп.

Сокол – (Овен)

Соколът е знак на пролетта и затова знак на прераждането и младостта. Той е импровизиран, самоуверен и цялостен с възторг. Благодарение на това той обича провокациите. Той е страховит водач. Често обаче губи самообладание и е прекомерно невъздържан.

Бобър – (Телец)

Бобърът е прочут със своята непримиримост и усърдие. Това е тотем на човек, който е от една страна удобен, а от друга сензитивен. Чувства се добре в позната среда и измежду потвърдени модели на живот. Следователно той не обича измененията и рисковете.

Елен – (Близнаци)

Еленът е тотем, символизиращ просветеност, мощ и креативност. Този човек е развил отзивчиви умения и по тази причина нормално се счита за същинския цар на празненството. Той обаче има промени в настроението и постоянно изпуска нервите си.

Кълвач – (Рак)

реклама

Кълвачът е роден на лятното слънцестоене. Благодарение на това той е сензитивен, топъл и грижлив и най-много цени положителните връзки с околните си. Той чака същото и от другите. Ако не получава нужното внимание и грижи, той става нервозен и въздържан.

Сьомга – (Лъв)

Сьомгата, родена в разгара на лятото, е цялостна с наслада от живота и отворена към другите хора. Това е тотемът на човек, който е същински водач и е в положение да управлява другите дейно. За страдание той прекомерно постоянно си мисли, че е прав.

Мечка – (Дева)

Мечето е положително и постоянно можеш да разчиташ на него. Той подхожда към живота по удобен метод, само че постоянно носи малко романтизъм. Той е доста придирчив към себе си и постоянно си слага амбициозни цели. Поради тази причина той не понася добре неуспеха и рецензията.

Гарван – (Везни)

Гарванът е човек, роден през есента и затова има мощна податливост към размисъл. Това е тотем на открит и разговорлив човек, който се схваща добре даже в огромни групи. Той има огромна потребност от правдивост. Въпреки това прекомерно постоянно той се поддава на натиска на връстниците си.

Змия – (Скорпион)

Змията се счита за мистериозна и дистанцирана персона, само че в това време умна и енергична. Тя е същинска персона с доста забавни хрумвания. Въпреки това, от време на време е неразбираем от другите и по тази причина е наказан на самотност.

Бухал – (Стрелец)

Бухалът е тотем на човек, който е извънредно остроумен наблюдаващ. Освен това в живота той постоянно се управлява от интуицията и гледа на живота с оптимизъм. Освен това е индивидуалист, който прави това, което счита за вярно, без значение от мнението на другите.

Гъска – (Козирог)

Гъската е тотем на човек, който си слага извънредно амбициозни цели в живота. Отличава се с непримиримост и успокоение. Тя е почтена и лоялна към околните си. Но нейните големи упоритости – в случай че не могат да бъдат реализирани – постоянно са причина за доста отчаяние.

Видра – (Водолей)

Видрата е човек с доста новаторски хрумвания и визии, които с готовност осъществя. Тя е отворена към света и нетърпелива да придобива нови умения. Отношенията с околните са доста значими за нея. Често обаче остава неразбрана – и от тях, и от другите.

Вълк – (Риба)

Вълкът е сензитивен и съпричастен и постоянно се управлява от интуицията в живота. Той е извънредно изобретателен и концепциите му са доста известни. Той обаче в никакъв случай не може да повярва изцяло в себе си, което го прави предразположен на въздействието на другите.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР