Много ми се иска да изчакаме финалните резултати, поне преброяването

...
Много ми се иска да изчакаме финалните резултати, поне преброяването
Коментари Харесай

Костадин Димитров, новият кмет на Пловдив: Градът има нужда от развитие ВИДЕО

Много ми се желае да изчакаме финалните резултати, най-малко преброяването от обособените секции и паралелното. Проведохме доста позитивна акция. Успяхме повече от 30 дни да не кажем нито една неприятна дума за нито един от съперниците. Успяхме и да чуем всички пловдивчани, които бяха на терен както и тези, които бяха в колективите.

Това съобщи Костадин Димитров от ГЕРБ-СДС, който съгласно първите резултати от exit poll от балотажа, поръчани от NOVA на " Тренд ", печели борбата за Пловдив с 53,2% от гласовете.

През цялата предизборна акция отправяхме позитивни послания. Нямам пояснение за ниската изборна интензивност в града. Това показа в ефира на Българска национална телевизия Костадин Димитров от ГЕРБ, който съгласно екзитполовете е новият кмет на Пловдив. Той добави, че градът има потребност от развиване, изключително във връзка с превоза и трафика.

Ще бъда признателен на всеки общински консултант, който поддържа програмата за развиване на града. Много партии показаха поддръжката си за мен след първия тур, сподели още Димитров.

Чуйте първите думи на спечелилия Димитров и неговия конкурент проф. Старибратов:



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР