Майка ми и баща ми се разделиха, когато бях на

...
Майка ми и баща ми се разделиха, когато бях на
Коментари Харесай

Жената на Зомбори във „Вина“ с тежка изповед

Майка ми и татко ми се разделиха, когато бях на 7 години. Баща ми в никакъв случай не е търсел особена връзка с мен. Изкарвах по един месец при него просто тъй като по този начин повелява законът. Това описа макенката и актриса Кристина Верославова в „ Животът по автентичен случай “.

Красавицата, която стана известна с присъединяване си в сериала „ Вина “, печели състезанието „ Супермодел на България “ още, когато е едвам на 15 години. Веднага я викат да снима в Милано, а по-късно и в Испания.

Преди две години почива дядо й, който тя доста обичала. „ Дядо ми беше същински мъж. Това, което е трябвало да бъде татко ми “, споделя Верославова.

След гибелта на дядо си тя стартира месеци наред да получава леки паник офанзиви и от време на време да го сънува. Пак преди 2 години, откакто се връща от образование в Съединени американски щати, изпитва предпочитание да се види и да приказва с татко си.

„ Но нищо не промени това, че го видях. Това е човек, който в действителност не познаваш. Той е татко единствено на доктрина “, споделя манекенката.

Нейната фантазия е да срещне споделена обич и да има семейство. Заради раздялата сред татко й и майка й още от години изпитвала боязън от обвързване. Като дребна въобще не се усмихвала, а когато била на 20-21 непрекъснато плачела, когато се заговорело за раздялата в фамилията.

Освен за персоналния си живот, Кристина Верославова приказва и за кариерата си като модел. Тя показа, че това е доста самотна специалност. Още като напълно млада изпитала предпочитание да зареже Милано и да се прибере във Варна. Когато рабрал това брокерът й паднал на колене и й обещавал да завоюва милиони, само че все пак тя отпътувала за България.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР