Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се появи в Пловдив, откъдето

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се появи в Пловдив, откъдето
Коментари Харесай

Борисов: Има нова сглобка, Кирил плати, за да ме бие във Варна ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се появи в Пловдив, откъдето направи изказване.

" Какво е ситуацията? Тук! Докъде преброиха. Първият коментар би трябвало да е от кмета на Пловдив " - сподели той, само че преди този момент се пошегува с публицистите.

" Чакайте да не става с тил към bTV, че може от вас кмет да вземе ", съобщи Борисов, визирайки Хекимян, който бе повдигнат от партията му за кмет за София, само че изгуби на първи тур.

Варна още броят. В Благоевград също бяха на кантар. Двойно повече имаме от ПП-ДБ. Това е безапелационният резултат. Те са трета политическа мощ.

Ако би трябвало да направя резюме - към този момент имаме нова сглобка Партиите, които поддържат Русия и Путин - преди всичко ПП-ДБ, а след това " Възраждане ". Сега се сплотиха дружно с Българска социалистическа партия. Това е новата коалиция, новата сглобка и играха против нас.

На няколко места загубихме от тях, само че те са обединения. Ако сме изгубили някъде, то това е Благоевград.

В Банкя се познаваме хората. Политическа партия и " Възраждане "... ще се обърна към Кирил и неговото двуличие. Изнасилих партията да гласоподава за Терзиев, а те заплатиха пари да ме бият в Банкя. Политическа партия и " Възраждане " в Банкя играха против нас... двуличие!

Заради това е ниска изборната интензивност. Хората към този момент не понасят лицемерието. Подобни сглобки към този момент не виждам за вярно, има прелестна коалиция сега - Политическа партия, Демократична България и " Възраждане ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР